En lille intro til Fortkaj

En lille intro til Fortkaj

I går fik jeg nøglerne til Kajen og er jeg nu en lejlighed rigere. Følelsen er stadig underlig og uvirkelig på en og samme tid. Alt er nyt og lækkert og jeg skal intet gøre inden jeg kan rykke mine ting ind. Og aller vigtigst er, at jeg har fået min eget vaskemaskine ☺️

Lejligheden er et projektsalg og jeg kiggede på lejligheden første gang, tilbage i august måned 2020. Den gang var der ikke andet end blot et mindre grundelement lagt og der var gjort klar til at ligge stueetagerne. Og det var noget svært at forestille sig, at det senere ville blive et større kompleks med 81 lejligheder

Siden mit første besøg er det taget til og jeg har været god til at komme forbi mindst en gang om måneden og se boligudviklingen og selve processen på byggeriet  ☺️ Noget som jeg syntes har været sjovt og interessant at følge med i. Det er jo helt vildt, så hurtigt at man kan opføre 81 lejligheder.Men nu.. nu står min lejlighed klar og nøglerne er mine ☺️

Mit første besøg invendigt i lejligheden, inden jeg fik nøglerne, var d. 20 august. Det var til en besigtigelses gennemgang og jeg havde begge mine forældre med, samt at jeg havde booket en vurderingssagkyndig, da jeg tænkte at det er godt givet ud, at have min egen mand med. Dog havde sælger også sendt deres repræsentant, hvilket var en rigtig god oplevelse.

Vi havde fået et møde tidspunkt som hed 13.45 og efter halvanden time, så rendte vi stadig rundt og betragtede min mit kommende hjem. Alt i alt så fandt både min vurderingssagkyndige, sælgers repræsentant, mine forældre og jeg, ikke de største fejl og mangler. Der var nogle små ting, men det blev noteret ned og er noget jeg skal have ordnet inden nøgle overlevering.

Jeg selv var dog mest i gang med indretning af lejligheden. Og lejligheden er virkelig fin, særligt mit kommende badeværelse er lækkert! Jeg tænker hotel status 🥰 så mine kommende hotel tanker bliver nok forhøjet (HAHAHAH). Altanen er dejlig stor og jeg tænker at det kunne være lækkert med en terrassevarmer derude. Og køkkenet er lækkert, nyt, hvidt og rent stil rent. Og jeg glæder mig til at få min egen vaskemaskine ( i dag deler jeg med naboen og har hver anden dag). Og så glæder jeg mig til at kunne gå ned til vanden og sidde med fødderne ud over kanten og se solopgang med kaffe og morgenbrød fra enten Lagkagehuset eller Andersen & Maillard.

Men nu skal jeg lige flytte ind først og mon ikke, at I kommer til at høre mere om Kajen? ☺️

 

En lille intro til Fortkaj
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.