Mine planer for september 2021

Mine planer for september 2021

Så har vi rundet september og jeg skal tilbage på arbejdet efter endt ferie. Og ferie har virkelig været både tiltrængt og rart. Men nu står september for døren og det bliver også godt ☺️

  • Aller vigtigst og størst er at jeg får nøglerne til min nye lejlighed 🥰. Noget jeg har glædet mig til og set frem til, siden jeg kiggede på projektet i august 2020 og købte lejligheden i november 2020. Den gang var der ingenting, men nu er den endelig færdig og indflytningsklar 🤩 hvilket også er noget, som kommer til at fylde det meste af september måned
  • Og med flytning, så skal jeg også have kigget hele min lejlighed og kælderrum igennem. Her i blandt knager til lejligheden – hvilket er noget af det, som jeg er lidt kræsen på. Men steder som Jem&Fix, der kan man finde gode mulighder!
  • Min fars fætter fylder 61 år. Han inviterede til stor fødselsdag sidste år, men corora kom ham i forkøbet. Men så tager vi bare revance i år ☺️
  • Jeg vil nyde det sidste af de lyse aftner. Før vi får set os om, så er det mørkt når klokken bliver 17.
Mine planer for september 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.