Movie of the Month – Teorien om Alting

Movie of the Month – Teorien om AltingDenne måneds Movie of the Month er en noget mere rørende film end de andre som er skrevet om. Filmen hedder The Theory of Everything (på dansk teorien-om-alting). En autentisk film om Stephen Hawkings liv. En af verdens førende teoretiske fysikere. Og selvom hans viden har præget os alle og den verden vi lever i i dag, så kendte jeg faktisk ikke til Stephen Hawking. Det var helt tilfældigt en morgen, hvor jeg stod med morgenkaffen, at en kollega begyndte at fortælle om ham og filmen. Og jeg kan kun sige, at hans historie er virkelig utrolig og filmen er virkelig et must see!

Filmen handler om Stephen Hawking og hans forhold til den kunsthistoriestuderende Jane Wilde. De mødes på universitetet, hvor de forelsker sig. Da Stephen er 21 år får han af vide, at han har diagnosen MND. En aggressiv form for sklerose, der ødelægger forbindelsen mellem vores hjerne og muskler og hermed vil Stephen miste sin egen kontrol over sine egne muskler.

Heldigvis for Stephen, bliver Jane ved hans side og sammen får de tre børn, nogen inden havde troet var muligt. Og lægernes teori om, at Stephen kun havde to år at leve i efter diagnosen var sat, holdte heller ikke stik. Stephen bliver på universitetet om studerer videre. Jane ender dog med at søge om hjælp, til at passe Stephen og deres tre børn og ansætter en sygeplejerske til Stephen, en sygeplejerske som Stephen finder tiltrækkende og har en god kemi med.

En smuk og rørende film om Stephen Hawking utrolig liv. En film som bør ses! Og så er det Eddie Redmayne, som spiller Stephen Hawking og han gør det til UG!

Teorien om Alting får 6 ud af 6 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Movie of the Month – Teorien om Alting
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.