Veninde tur på Madklubben Vesterbro

Veninde tur på Madklubben Vesterbro

Tilbage i juli havde jeg en date med en god veninde på Madklubben Vesterbro. Et sted som jeg har fået anbefalet og længe gerne har villet besøge. Og heldigvis for mig, så var min veninde med på ideen ☺️

Der var høj sol på dagen og vi havde bestilt bord kl 18.15. Det var fredag og vi valgte derfor at mødtes lidt før og få en before dinner drink i solen – hvilket altid er den perfekte måde at starte et godt måltid mad på ☺️

Vi var så heldige at få et bord i solen og ikke længe efter at vi havde meldt vores ankomst, stod tjeneren klar og var behjælpelig. Da min veninde og jeg har forskellige vin præferencer, valgte vi hver vores glas. Jeg valgte deres Grüner Veltlinrt Alte Reben, Weingut Nigl – Niederösterreich, fra Østrig og min veninde valgte et glas Riesling Feinherg Fritz Haag – Mosel, fra Tyskland. To glas, som vi begge, hver især syntes om og sammen med glassene kom postevand, samt vi fik serveret deres lækre brød med mascarpone smør. Det smager simpelthen så godt at man har lyst til at bestille mere ☺️

Sammen med vin bestillingen, bestilte vi også vores mad. Hele deres menukort så lækkert og indbydende ud, men vi fik begge valgt os frem til en forret og en hovedret.

Til forret valgte min veninde deres ‘Tuna Tostada‘. En ret med rå tun sammen med yuzu, ingefær, avocado, thaibasilikumsmayo og koriander – serveret på sprød taco. En ret som så virkelig lækker og indbydende ud. Hvilket den også lød til at være ☺️
Jeg selv valgte deres ‘Marrokanske blomkål‘, hvilket bestod af råstegt blomkål, labneh, zhug, granatæble og dukkah. Jeg har altid tidligere prøvet en ren blomkålsret, men jeg har længe haft lyst til det. Og jeg må sige, at den levede op til mine forventninger!

Til hovedret valgte jeg deres ‘Stegte kulmule‘. Hvilket var retten på hele kortet som jeg havde glædet mig aller mest til. Den blev serveret sammen med asparges, ærter, gulerødder, purløgsolie & beurre blanc. En virkelig lækker ret og nok en af dem, som jeg generelt holder aller mest af. – Alt serveret med beurre blanc er bare godt 😍. Jeg savnede dog lidt mere ekstra grønt, men tjeneren var meget uviden på det punkt. Men retten i sag selv mættede også godt.
Min veninde gik til burgeren og valgte deres ‘Korean fried chicken burger‘. En burger med fried chicken, sweet n’ hot glace, spicy sesammayo, marineret kål og pickles. Hvilket blev serveret med pommes frites og mayo. Her var alt vist til ren UG ☺️

Stemningen hos Madklubben Vesterbro er rigtig hyggelig og betjeningen god. Der er fokus på kunderne og når vandflasken er tom, så bliver den fluks udskiftet med en ny.

Vi endte med at gå derfra med en regning på 775 kroner. Hvilket jeg synes er utrolig fair for to forretter, to hovedretter, fire glas vin og vand alibitum.
Madklubben Vesterbro er derfor bestemt et sted, som jeg kan anbefale at besøge.

***
Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62
1620 København V
Veninde tur på Madklubben Vesterbro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.