Film jeg stadig ikke har set

Film jeg stadig ikke har set

Jeg har skiftet denne måneds ‘movie of the month’ ud. Årsagen er egentligt ikke, at jeg ikke har set nogle film i september, men jeg synes at det er hyggeligt, det der med at læse om små skøre ting om andre bloggere og tænkte i den forbindelse lidt over, om der er en skør/sjov ting om mig som jeg kunne fortælle om. Og mens jeg cyklede hjem fra job forleden blev jeg fanget af en reklame for den nye Ternet ninja film. Og så kom jeg til at tænke på, hvor mange film (som man bør se), som jeg ikke har set. Og at det kunne være sjovt at dele det.

For at komme med et lille udsnit, så er det film som:
  • Diverse Avengers filmher er jeg ret meget bagud. De der eventyr film har bare aldrig sagt mig det store. Men jeg bliver ofte taget i, at de lyder spændende, når andre snakker om dem. Jeg har dog set den første Spider Man film (den med Tobey Maguire og Kirsten Dunst) ☺️ 🙌🏻
  • Godfather – Godfather er faktisk nogle film, som jeg rigtig gerne vil se. Det er bare dovenskaben som spiller ind. Jeg har (langt om længe..) fået set de to første, men har fortsat den sidste til gode.
  • Star Wars – når det kommer til Star Wars, så er jeg helt blank! Jeg har aldrig set en Star Wars film og får ofte af vide, at jeg er helt ved siden af mig selv, at jeg ikke kender til det univers. 🙈
  • Alle Harry Potter filmene – jeg har vist nok set den første og så har jeg set den, hvor der er noget sports lej, hvor de flyver rundt efter et insekt.
  • Top Gun – også her er jeg helt blank. Men C er vild med flyfilm, så jeg tænker at Top Gun nok kommer på tapetet snart. Og jeg tilstår at det heller ikke gør noget at give lidt lange blikke til en ung Tom Cruise 🥰.

Så et lille overblik over mine manglende film seværdigheder. – Det er godt at de kolde vinter måneder er på vej ☺️

Film jeg stadig ikke har set
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Susanne J

    Dejligt at se frem til gode film, den sidste Godfather film synes jeg ikke lever helt op til de to første – meeeen – har du set de første film, skal du helt klart se slutningen på den fantastiske historie, glæd dig:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.