Mine planer for oktober 2021

Mine planer for oktober 2021

Jeg forstår det virkelig ikke.. Skriver vi allerede oktober måned..? Jeg føler stadig at vi er lige i starten af 2021. Men tiden går og nu står vi her, i oktober måned. En måned, som for mig buder på både gode, store og sjove ting.

  • Vi dag er der afdelings arrangement med kollegaerne. Jeg er medarrangør og vi har sørget for både faglige og hyggelige indslag. Det bedste er dog afslutningen, hvor jeg har arrangeret middag på restaurant Maven – en restaurant, som jeg har hørt meget godt om og så er den i familie med min yndlings fiskerestaurant, Krogs 💕
  • Cs bedste vens datter fylder 12 år og der er dømt børnefødselsdag i bedste stil. Invitationen siger hoppeborg, mad, hygge, leg og senere er fødselarens klasse inviteret til børnedisko. Jeg tænker at det er fødselsdagen alle snakker om længe efter ☺️ 
  • Og når vi er på Krogs, så skal jeg på mit femte dining week besøg. I år er oplevelsen dog lidt mere særlig, det er nemlig på min bedstemors fødselsdag. Damen som stadig betyder utrolig meget for mig og som jeg savner ubeskriveligt meget!
  • Jeg har bestilt flyttemænd og rykker nu officielt til min nye lejlighed i Nordhavn. Jeg mangler dog en del belysning og skal ud og se på loftlamper.
  • I forlængelse med ovenstående, så skal jeg falde på plads i Nordhavn
  • C og jeg har booket en overnatning på Vejlefjord. Noget jeg glæder mig rigtig meget til. Der skulle være utrolig smukt og deres spa område skulle være helt fantastisk! Og så glæder jeg mig bare aller mest til, at komme lidt væk fra hverdagen med ham som varmer aller mest ❤️
  • Jeg skal i Tivoli og opleve deres halloween sæson
  • Jeg vil (prøve) at nyde de kommende, mørke vinterdage, der begynder at trænge sig på.
Mine planer for oktober 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.