Mine planer for november 2021

Mine planer for november 2021

Så skriver vi allerede november måned.. Jeg forstår det virkelig ikke.. Men tiden går og klokken slår og min november er heldigvis fyld med en masse rigtig gode ting ☺️ Jeg skal blandt andet følgende:

 • Vi er gået ind i vintertid og jeg nyder nu, at morgenerne er lidt lysere.
 • Jeg har boet i Nordhavn i 2 uger. Det meste af tiden er gået med at finde mig til rette, men nu skal jeg på opdagelse. Selvom jeg har boet 1 km væk i mere end 11 år, så tænker jeg, at jeg lige må ud og finde det rette pizzaria, bager mm ☺️
 • I forlængelse med ovenstående, så skal jeg til beboermøde med resten af ejendommen. Vi skal sige hej til hinanden og der skal tales om husorden, brug af fælleslokale mm.
 • Jeg skal herudover have styr på min varme. Jeg har vist fået fjernvarme i min nye lejlighed.
 • D. 6. november er der stor fest på mit arbejde. Firmaet fylder 61 år og det bliver fejret med maner 🥳. Planen var egentlig en stor 50 års fødselsdag, men så kom finanskrisen. Det blev skubbet til 60 år – så kom Corona.. 🙄. Men nu.. nu skal det det fejles og det er med partnere, hotelovernatning og hele moletjavsen. Og jeg glæder mig til at møde alle de personer, som mine kollegaer har nærmest 💕 og ikke mindst at overnatte på et hotel værelse i en dejlig stor seng og nyde en lækker omgang morgenmad 🙌🏻
 • Jeg skulle have været til Nik og Jay koncert ☺️ Men igen igen.. er koncerten blevet udskudt. Billetterne købte jeg i marts 2020 og koncerten skulle have været 30. november 2020, men igen corona… Det blev så udskudt til 12. november i år, men i midt oktober kom der en ny udmelding og glæden er ny udskudt til 13. maj 2013. Men som min veninde siger, så har vi det længere tid, til at blive klogere på sangene 🎶 Hvis nogle kan lave en stemning, så er det de to drenge.
 • Jeg skal til 1 års fødselsdag hos en af mine tætteste veninders datter. Fødselaren er halv dansk/halv spansk, så der er inviteret på spansk hygge med blandt andet paella, tapas og kage 🇩🇰🎁
 • C og jeg har talt om at skulle en tur til Malmø, min fødselsdagsgave fra ham. Så lige præcis her, ved jeg ikke så meget, men jeg glæder mig til endnu en get away med ham ❤️
 • Jeg skal i Tivoli og opleve deres deres jule sæson
 • Jeg er gået i gang med at prøve at bage surdejsboller. Jeg er stadig i opstartsfasen, men jeg prøver og håber at løbende jeg bliver bedre 🤞🏻
 • Vi nærmer os december, så jeg skal have lidt styr på julegave indkøbet. Og have styr på egne ønsker 🌲
Mine planer for november 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Rigtig mange gode planer, Ida :-) Åh, der er så skønt i Malmø. Det bliver dejligt med endnu en kærestetur :-) Og jeg krydser fingre for, at du kan holde liv i din surdej :-)

  • Ja Jeg synes at november ser lovende ud :) Håber at min bagning holder stik, det kunne være lækkert med lidt morgen hjemmebag :)

 2. Malmø er så dejlig!
  Os to damer på bloggen var der i september for første, men helt sikkert ikke sidste gang. Hold op de kan lave lækker morgenmad og har nogle fine ting, man kan opleve, i den by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.