Movie of the Month – The Marksman

Movie of the Month – The Marksman

Denne måneds Movie of the Month er The Marksman, en thriller der handler om Ranchejeren Jim. Jim har en fortid inden for marinekorpset, men bor i dag i Arizona, tæt ved den mexicanske grænse. En dag, hvor han er ude på marken ser han en mor med sin søn, flygte over grænsen og efter dem er et narkokartel. Jim provokerer narkobossen, hvilket udløser skyderi. Moderen til sønnen bliver ramt og dør kort efter, men inden hendes død når hun sige til Jim, at hun ønsker at han fragter sønnen sikkert til Chicago, hvor de har familie.

Først er Jim ikke interesseret i, at køre til Chicago, men da han snart står uden hus og hjem, tager han sønnen med på rejse og sammen begiver de sig afsted gennem USA. Og på deres tur, danner de et venskab som knutter de to godt sammen. Desværre er de ikke helt alene. Narkokartellet er efter dem, hvilket gør turen gennem USA farlig og de skal hele tiden være på vagt, hvor de er og hvem er er i kontakt med.

En spænding thriller, hvor jeg fra tid til anden var nødsaget til at kigge væk fra skrærmen. Jeg var egentlig ikke særlig vild med filmen, indtil slutningen. Men slutningen var sød og rørende og efterlød en trist, men samtidig glædelig følelse af forenelse.

Liam Neeson spiller Jim og gør det helt fantastisk!

The Marksman får 5 ud af 6 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.