Min jul 2021

Min jul 2021

Så er juledagene ovre og hverdagen kaldte hurtigt for mit vedkommende, efter en jul som ikke endte som planlagt.

Min juleferie startede den 23. december, lillejuleaften. En noget mere hektisk dag end først planlagt. Jeg vågnede nemlig op med en besked fra en tæt kollega at hans kæreste var testet positiv med covid-19.. (ØV) Heldigvis havde jeg i forvejen en tid til en PCR test. Men for at være på den sikre side, tog jeg også en kviktest lige efter PCRén, da svaret på en kviktest kommer langt hurtigere (trods det også er mere tvivlsomt). Efter begge test gik turen videre til kontoret, hvor jeg lige skulle afslutte og aflevere nogle ting inden jul. Og så kunne jeg i samme omgang sige god jul til køkkenpersonalet – køkkenet ligger lige ved siden af os, så jeg har et godt forhold til dem 💕☺️ – Og så gav jeg også lidt hjælp i køkkenet, nu tiden var til det og jeg kunne lære lidt ☺️

Selveste juleaften startede så helt forkert. Samme kollega (hvis kæreste) skrev om morgen at han var negativ, men at han var begyndt at få covid-19 symptomer… (AV). Jeg måtte derfor tage kontakt til mine forældre for at forklare situationen og mig som stadig stod med et uvis PCR test resultat. Og da min mor havde været forbi mig aften inden, var vi desværre nødsaget til at aflyse vores juleaften planer. Vi skulle ellers have besøgt min moster (min mors søster) og onkel. Herudover var min fætter og hans kæreste også hjemme, de bor til dagligt i England og jeg har ikke set dem før corona brød ud i marts 2020. Jeg havde glædet mig til at se dem og komme lidt væk fra hverdagen. Men corona og nærkontakt kom i forkøbet… 😔

Heldigvis kunne mine forældre og jeg fejre jul sammen, en noget mere alternativ jul end planlagt.. Heldigvis blev det som betyder aller mest for mig opfyldt, at min far og jeg var forbi kirkegården, hvor vi lagde blomster på mine bedsteforældres grav. En tradition og for mig dagens (og også årets) vigtigste to do. Jeg savner de to mere end ord kan beskrive! ❤️.

Alt efter kirkegården føltes slet ikke som jul.. Heldigvis kom mit PCR test var kl. 17.16 (40 timer efter test) og jeg var testet ‘ikke påvist’, hvilket gav en ro i sindet, men var svaret bare kommet 3 timer før, så kunne vores jul have været mere rigtig. Men med corona hængende over hovedet og samfundet, så har jeg egentlig god samvittighed ved at blive væk. Min fætter og kæreste som bor i England, har meget strengere kår, når de er på hjemme besøg og både min moster og onkel er mere i den udsatte gruppe end mine forældre og jeg. Så vi hyggede os hjemme, som man nu kan.

Selveste julemaden for mig, føltes dog mere julet end normalt. Nu spiser jeg hverken flæskesteg og and, men køkkenet på mit arbejde havde sørger for at lave portobello svampe og selleri til mig. Og sammen med lidt kartofler og en rødbede bøf og rødkålssalat, føltes min juletallerken mere om jul end tidligere. Mine forældre til gengæld.. de måtte skifte flæskestegen ud med en steak og nogle ovnstegte kartofler. Jeg tror ikke at min far var helt tilfreds. Men til gengæld så var han positiv over at risalamanden i stedet for stod på ost. Og da han ikke skulle køre hjem, kunne han drikke rødvin til alle retterne ☺️

Ej heller juletræet var som det plejer. Mine forældre havde ikke købt et rigtig, så vi tog os til takke med den genanvenlig udgave og vi hverken sang eller dansede om træet..

Så en jul med Corona (you b****!!). Jeg håber at vi går et kæmpe come back i 2022, hvor du slet ikke spolere noget!🤞🏻

Min jul 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Susanne J

    Hvor ærgerligt for jer alle Ida, men I fik fejret jul trods alt og dejligt med en negativ coronatest, vi testede også lige før juleaften med samme heldige resultat:)
    Sikke et fint pyntet juletræ på det første billede:)

    • Ja det var rigtig øv. Men kan tør jo desværre ikke risikere så meget i disse tider.
      Hihi tak, et lille træ er bedre end intet træ :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.