Mine Basis favoritter fra Hunkemöller

Mine basis favoritter fra Hunkemöller

Jeg kan ikke komme udenom at når det kommer til undertøj og det som jeg føler mig aller mest tilpas i. Så stor Hunkemöller bare højest på listen! Hunkemöller leverer altid og hver gang(!) og jeg føler mig altid så godt og behagelig tilpas i alt hvad jeg har fra dem – og det er både når vi snakker BHér, trusser, tights, undertrøjer, strømper, fusser, nattøj og strømpebukser. Jeg vil næsten påstå at sige at jeg har prøvet det meste af deres sortiment.

Vitterligt alt hvad jeg har prøvet hos Hunkemöller har bragt smil og velbehag med sig ☺️. Men hvis jeg skal nævne noget af det, som jeg altid falder tilbage på, så er det nogle af deres basis bhér, basis trusser og deres  Nior kollektion. Både BHérne og truserne er snart de eneste jeg har i min undertøjsskuffe, hvilket jeg er godt tilfreds med, mens deres Nior kollektion er den jeg drømmer om mere af i skuffen.

Alle Hunkemöllers trusser sidder bare virkelig perfekt! De har en utrolig god pasform, de kan ikke ses og så er de nemme at vaske og holde ved lige – ergo ren win win på alle parametre. Men deres brasiliansk-trusse.. wayw.. de er godt nok også fine! Dem kender jeg ikke, men de er kommet på ønskelisten til jul ☺️

Ellers har jeg også kigget på deres fine Julelingeri. Her er det særligt deres blondehipster Raine som jeg er blevet begejstret for. Men det er også nogle trusser som jeg allerede har ☺️. Men det er også nogle hipstes, som jeg tænker at jeg gerne ønsker flere af. Også de, har en rigtig god pas form og sidder rigtig godt til og er bare behagelige at have på.

Lige nu har Hunkemöller faktisk en masse gode tilbud, på hele deres webshop. Så mangler I noget nyt og pænt undertøj (og nattøj ☺️), så kan det anbefales at tage et kig forbi dem lige nu og tag særligt et kig på Nior kollektion ❤️

Mine basis favoritter fra Hunkemöller
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.