Mit lyserøde badeværelses univers

ProdukterMit lyserøde badeværelses univers

Mit lyserøde badeværelses univers på mit badeværelse er ikke at ligge skjul på. Alle mine ansigts favoritter er (stort set) lyserøde, hvilet klæder og spreder glæde på badeværelset ☺️. Alle produkter som jeg føler bidrager og hjælper godt på min hud. Og da det er noget som betyder en del for os hunkøn, så tænkte jeg, at det måske kunne inspirere andre, som også går op i ansigt og dets pleje ☺️

De fleste af dem, er af mærket StriVectin. Et brand som jeg fik øjnene op for sidste år, hvor jeg stiftede bekendtskab med deres Super c-serum – dét bedste(!) serum, hvis I spørg mig og produktet jeg ikke kan være foruden! Og er I mere nysgerrige om min begejstring, så har jeg skrevet mere om produktet i dette indlæg. Siden da, jeg er jeg blevet glad for flere af StriVectins produkter. Produkter som alle har levet op til mine behov og ønsker.

Nu har jeg dog lige blevet klog på, at der også er lavet en Super B olie, en ikke-fedtende ansigtsolie som skulle styke hudens eget forsvar og samt mindske ældningstegn synligt den må og skal (!) jeg prøve ☺️

Min morgenrutine er som følgende:
Min morgenrutine starter i badet, hvor jeg starter med at rense mit ansigt med StriVectin Moisture Matrix Melting Cleanser. Den lækreste cleanser(!), som er så dejlig og nem at bruge under bruseren 🥰. Jeg bruger kun en lille klat og masserer den rundt i ansigtet med cirkulære bevægelser, skylder med vand og vupti, så står jeg tilbage med et endt bad og med et ansigt som følelses som det mest silkebløde☺️. Det er så utrolig nemt og tager ingen tid og så fjerner den tilmed den resterende makeup, som jeg ikke lige fik fjernet dagen forinden ☺️

Når jeg er ude af badet og har tørret ansigt og krop, så starter jeg altid min rutine med ansigtet.

Her ligger jeg ud med min multi action øjencreme. En øjencreme der arbejder intensivt på at minimere de 5 synlige tegn på ældning (linjer, rynker, mørke rande, hævelse og tørhed) Jeg bruger en lille klat, på størrelse med en 25 øre (hvis vi kan huske den størrelse😉 ) og kører den blidt rundt om øjet området med cirkulære bevægelser.

Noget af det, som jeg også, rigtig godt kan lide ved StriVectin er,
at deres produkter er enkelte og på ingen måder kompliceret at bruge.
Og så passer de til alle hustyper og er både fri for parabener og sulfater.

Efter øjencreme kommer serum. Og her bruger jeg mit absolut yndling yndlings produkt(!), mit super C serum 🥰, – alt under, intet over dette serum! Super C er mit absolut favorit produkt på alle leder og kanter! Jeg har sågar givet den i gave til fire veninder og familie medlemmer Er I blevet nysgerrige, så kan I læse min anmeldelse af produktet lige her ☺️❤️ – og nu tilbage til selve produktet ☺️ Jeg bruger to-tre dråber af min Super C, mere skal der ikke til og så masserer jeg den ind i huden. Herefter lader huden hvile lidt inden jeg går videre med dagcreme, dette gør jeg, da jeg tænker at serummet trækker bedst muligt ind i min hud og giver de aktive ingredienser plads til at virke.

Efter små 5-7 minutter er jeg klar til sidste step i min morgenrutine, nemlig dagcremen. Her er det endnu engang et StriVectins produkt, nemlig deres multi action restorative. En dagcreme som giver den bedste afslutning på morgenrutinen. Den er af samme serie som min øjencreme. Den har derfor den samme virkning, dagcremen virker (i modsætning til øjencremen) til hele ansigt og så bidrager den tilmed at forebygge og beskytte mod fremtidige skader i huden. Jeg bruger blot en lille del og masserer den ind i ansigtet, samt ned af halsen.

Ta-daa, hermed er I blevet bekend med min morgenrutine. Fire produkter på få minutter og min hud føles silkeblød og klar til dagen ❤️

Og som en lille afstikker i det lyserøde, finder man også Skyn Icelands Skin Peel på badeværelset. Det er dog et produkt som jeg bruger om aften. Et produkt som jeg næsten vil gå så langt og sige at jeg er blevet lettere afhængig af! Det bidrager til en pænere og mere ensarter ud og så dufter det helt helt fantastisk. Et produkt som I kan læse mere om her ☺️

Skal jeg dog komme med et lille minus ved mine produkter, så kan jeg godt nævne ét enkelt! Minus ved produkterne er, at jeg snart kan spotte bunden i dem alle – nogle mere end andre. Andre minusser ved produkterne findes simpelthen ikke! Og selvom alle produkterne er helt fantastiske, så har jeg mit (absolut) favorit produkt, nemlig deres Super c-serum. Produktet jeg bruger hver dag og som også står øverst på min ønskeliste til denne jul  🎄🎅🏻 
Mit lyserøde badeværelses univers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.