Mine mål for 2022

Mine mål for 2022

Først og fremmest, RIGTIG GODT OG GLÆDELIGT NYTÅR! Jeg håber at I alle er kommet godt ind i 2022 🎆

Jeg har aldrig været fan af nytårsfortsætter. De er bare dømt til at gå galt. Jeg er meget bedre til mål. De er nemmere (for mig) at overholde og går det galt, så gør det ikke helt så ondt, når de ikke udleves. Og med et 2021, som havde gode udsigter lige til det sidste. Men alligevel endte med mundbind og fremvisning af coronapas de fleste steder.. så sætter jeg min lid til, at det kun kan gå bedre i 2022 🤞🏻😊

Jeg har prøvet at lave nogle mål for 2022, hvilket lyder som følgende:

  • Som jeg skrev i samme indlæg sidste år, så er mit aller største mål (eller nok nærmere håb og ønske. Det er jo ikke noget, jeg kan have en indflydelse på), er en verden som er corona fri. Nu var det lige blevet så dejligt med en normal hverdag, men vi må nok indse at corona er kommet for at blive, på den ene eller anden måde. Men forhåbentligt finder vi denne rette vej tilbage til normalen – jeg kan mærke det 😊
  • Jeg skal udforske Nordhavn meget mere. Nu var jeg jo begyndt at blive ret så glad for Frederiksberg og sidder desværre fortsat med en følelse af, at Nordhavn har meget at skulle indhente. Men Nordhavn føles virkelig som en lille tæt familie, hvor alle hjælper alle og det er noget som Frederiksberg trods alt ikke kan leve op til. 
  • I forbindelse med ovenstående, så tænker jeg at det kunne være interessant at undersøge noget omkring coaching. Tænker at det kunne være en god måde at lære sig selv lidt bedre at kende på og bare det at arbejde med mig selv. 
  • Jeg vil fortsat prøve at begrænse mine køb og tænke mere på at spare op. Det er jeg blevet bedre til gennem årene, men jeg kan stadig blive bedre!
  • Jeg vil sælge mere ud! – Her havde jeg i 2021 mere ssucces end tidligere. Så jeg er blevet bedre, men jeg har stadig meget at lære.
  • Jeg vil fortsætte med at dyrke mine niecer meget (meget!) mere. De to er så livsbekræftende og bringer mig så megen glæde ❤️
  • Drømmen om at blive bedre i køkkenet er der fortsat. Jeg er startet med at kastet mig ud i et hjemmelavet-boller-projekt og jeg er der næsten! Der mangler lige lidt højde og så er jeg der næsten. Jeg tager løbende boller med til vores kantine på arbejdet, til deres godkendelse. De er heldigvis enige med min mangel på højden, men de siger at smagen er i top. Så det lever jeg på 😊
  • Og for at fortsætte med madlavningen, så vil jeg gerne blive endnu bedre og øge min begejstring indenfor madlavningen.

Har I lagt planer for 2022?

Mine mål for 2022
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.