Mine planer for januar 2022

Mine planer for januar 2022

Nu måned, nyt år og forhåbentligt et bedre år, sammenlignet med 2020 og 2021. Vi kan nok ikke komme uden om at corona er kommet for at blive.. Men forhåbenligt er 2022 året, hvor der bliver sat et endeligt punktum p mundbind, afstand mm 🙏🏻

For mig, består januar måned altid af nogle gode faste planer. Og hertil de spontagene og gode af slagsen.

  • Min far fylder år og skal fejres 🇩🇰
  • Ligeledes fylder min onkel også år og skal ogs fejres 🇩🇰
  • I samme omgang, hvor begge ovenstående skal fejres, skal jeg også høre mere om deres tur til Sydafrika, en af deres mange rejser sammen. Som planen ligger lige nu, så skal mn far og onkel, sammen med min mor og onkel nemlig en tur til Sydafrika. En tur som de planlagde tilbage i 2019, men corona bliver ved med at sætte en stopper for det hele. Men jeg håber at omikron når at være mere udfaset og at de kommer afsted. Jeg ved at de har glædet sig meget.
  • Der bliver travlt på arbejdet, så meget tid skal bruges der.
  • Jeg skal (forhåbenligt) ud og spise med en af de damer, som ligger mit hjerte meget nært. Dog må vi lade corona og regeringen styre og det bliver ude eller hjemme.
  • Jeg er igen gået igang med en omgang af Ingen Dikkedarer Sweateren fra Petitknit. Et projekt der går noget langsommere end tidligere, men jeg kæmper mig frem 😊
  • Og så skal jeg helt klar nyde, at det bliver lysere i vejret og at vi er på vej mod lysere tider og nok drømme mig lidt ned til sydens sol på en lækker charterrejse ☀️
Mine planer for januar 2022
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.