StriVectins lækre nyhed, Super B – En drøm af en ansigts olie til alle hudtyper

StriVectins lækre nyhed Super B – En drøm af en ansigts olie til alle hudtyper

Min kærlighed til StriVectin og deres lækre univers, kommer nok ikke bag på nogle – jeg ligger i hvert fald ikke lagt skjul på min begejstring for brandet ☺️ Og lige siden jeg stiftede kendskab til det Amerikanske brand, som har hovedkontor i selveste New York, er min glæde ikke gået andet end en vej. Nemlig opadgående! Hvilket man også kan se, ud fra min daglige morgenrutine ☺️

Det er også fra StriVectin, at mit yndlings produkt er fra, produktet jeg ikke kan undvære i min daglige morgen rutine. Nemlig deres Super C serum, et serum som jeg snart har omtalt flere gange, både på bloggen og instagram.

Men nu har min Super C sørme fået konkurrence. StriVectin har nemlig valgt at lancere et nyt produkt, deres Super B. Og bare ved navnet og dets udseende (som minder meget om Super C) blev jeg nysgerrig. Kan Super C virkelig overgås? Har StriVectin kunne udvikle et produkt som er bedre? – Ærligt, så tænkte jeg, ‘det er ikke muligt! Intet kan slå eller komme op på samme niveau som min Super C!‘. Men samtidig så var jeg heller i tvivl om, at det er et produkt som jeg bare måtte jeg prøve! Hvis det Super B kan leve bare 10 % op til min Super C så er den værd at prøve (så god er super C!).

Ligger man Super B og Super C overfor hinanden, så er der nogle ting som går igen i begge produkter. De er blandt andet begge to med til at reducerer de fine linjer vi alle får med tiden, samtidig med at de begge udjævner hudens toner og gør hudens mat- og tristhed mere levende. Ting som alle har været med til at gøre Super C til mit yndlingsprodukt.

Hvad er bedst, Super C eller Super B og hvad er forskellen?

Skal jeg starte med Super C. Super C er målrette mod tegn på for tidlig aldring. Et serum som er med til at forbedre og genererer hudens naturlige glød og udstråling. Herudover giver det huden et mere udglatter look, hvor de fine linjer og rynker bliver mere smidige og min hud har været mere ensartet. 
Nogle egenskaber som jeg i den grad vil sige virker og som jeg har været utrolig glad og taknemlig for i den eneste periode, hvor jeg ikke har haft det godt. Super C er bare god! Nogle dage har jeg taget mig selv i at kigge i spejlet og følt mig mere frist, end hvad jeg rent faktisk har følt mig som. Og alt min mathed er holdt til mine tørre øjne. Og mine linjer omkring øjnene er stadig fine og tabet af min elasticitet og smidighed ses ikke.

Hvad er Super B? Hvad står den for og hvad kan den?

Super B er en nærende og ej fedende ansigts olie. En olie som skaber balance, mens den giver næring og beroliger huden. Den går ind og styrker hudens modstandsdygtighed, reducerer rødme og arbejder med hudens fine linjer, den er med til at reducerer rynker, giver bedre struktur i huden og så giver den også hudens tørhed mere liv. Olien indeholder en blanding af veganske mælkesyre, hvilket der sammen med vitaminet B3 complex NIA-114™, styrker vores huds eget forsvar. Og samtidig med det, så efterlader olien huden i balance og med en sund og strålende glød ✨

Hvordan bruges Super B?

Som skrevet, så arbejder Super-B målrettet på at mindske de synlige tegn på hudens ældning og hermed forbedrer hudens generelle sundhed.

Jeg bruger Super B på samme måde som jeg bruger Super C. Jeg bruger 2-3 dråber om morgen efter mit morgenbad. Jeg masserer olien godt ind i ansigtet og lader den sidde mellem 5-10 minutter inden jeg påfører min dagcreme. På den måde sikre jeg mig, at olien er trængt godt og helt ind i huden. – Man kan dog også vælge at blande dråberne sammen med ens dag-/natcreme, hvis man er mere til det. Det har jeg dog endnu ikke prøvet.

Mit resultat og min dom af Super B

Jeg har nu brugt både Super B sammen i lidt over en måned (nogle dage sammen med min Super C). De to produkter komplementerer hinanden godt, men jeg vil nu sige at de er bedre hver for sig. Når jeg har brugt dem sammen, så er det næsten lige efter hinanden og jeg føler (og frygter lidt) at jeg smadrer begge deres effekt når jeg mikser. Dette er dog ikke noget jeg ved med sikkerhed, blot mine egne tanker.

Men skal jeg holde mig til Super B, så er der ingen tvivl om, at den er god, virkelig god. Det er virkelig et produkt i verdens klasse! Og efter min første måned med Super B så føler jeg godt at jeg kan se forskellen. Når temperaturerne falder, som nu, så bliver min hud hurtigt påvirket af rødme, men jeg har ikke følt en rødme som jeg plejer. Så her kan jeg bestemt mærke en stor og positiv forskel. Det samme gør jeg også gældende når jeg tænker på min tristhed i huden – noget som jeg har haft meget af på det seneste. Så lige præcis her, der er jeg Super B utrolig taknemlig ☺️

Men slår den Super C?

Skal jeg være helt ærlig og komme med min helt egen dom, så er Super C bare lige det bedre! Ikke meget, men lige det bedre. Om det er fordi at jeg har fået en stor kærlighed til Super C, det vil jeg ikke afvise. Men jeg føler bare ikke Super B når op på helt samme niveau. Men jeg må også tilstå at sige, at der er langt derop. Super B puster godt lige i nakken og er et produkt som bestemt kommer til at stå på mit badeværelse lige så meget som Super C ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.