Fun facts om mig #9

Fun facts om mig #9

Så er det tid til endnu lidt fun facts om mig☺️

 • Efter min ulykke, føler jeg mig utryg i trafikken, særligt i myldretiden. Jeg møder derfor tidligt på arbejde og cykler gerne hjemmefra mellem kl 6.06 og 6.20.
 • Og på min vej til arbejde, der stopper jeg næsten altid hos Lagkagehuset og køber en bolle. Jeg kan aller bedst lidt deres Biga boller (min absolut favorit bolle!). Men desværre er den ikke populær nok til at alle deres butikker handler med den. Så (desværre) må jeg oftest nøjes me deres Groft spelt bolle, en bolle som også går an. Men den slår ikke min Bga bolle ☺️ – Jeg tør slet ikke regne ud, hvad jeg ligger i Lagkagehuset på årlig basis 😳🙈
 • Og i forlængelse af ovenstående, så prøver jeg ihærdigt at lave mine egne boller. Jeg har investeret i en røremaskine og jeg bruger den på ugentlig basis og det går frem ad. Men jeg mangler stadig at finde den rette balance mellem dej, ældning og særligt afbagning, før at jeg er helt tilfreds. – Og med min nuværende bage erfaring, har jeg fået så meget respekt for bagerier, Det er virkelig en kundskab og egenskab, at lave gode boller!
 • Og nu er Joe and the Juice jo kommet til Nordhavn, hvilket har resulteret i, at jeg allerede har lagt en pæn del af min indkomst hos dem.. Men godt det er det jo og så kan det tages med og nydes på altanen 😊
 • Og til noget andet, så har jeg længe overvejet om jeg skal klippe mit hår og prøve et kortere look. Men jeg er bare så bange for at jeg vil fortryde det kort efter.
 • Ligeledes har jeg også tænkt på at farve mit hår. Jeg savner lidt mine lyse lokker. Men da jeg ikke har farvet det siden august 2014, så har jeg heller ikke lyst til at ødelægge den statistik.
 • Jeg bliver forstyrret når man ikke sætter stolen ind efter man har rejst sig. Hvilket kan være noget af en udfordring på jobbet, hvor mange stole kan stå skubbet væk fra bordene, når folk har rejst sig.
 • Jeg starter altid dagen med et bad. Det har jeg gjort hele mit iv og jeg vil føle mig helt forkert uden. 
 • Og efter mit bad, så har jeg også min faste rutine, hvilket indbefatter øjencreme, serum, dagcreme og bodylotion 😊
 • Jeg har aldrig eget et strygejern. Men nu har jeg investert i et rejsestrygejern, hvor mine niecer er begyndt at lege med perler. Og her er et strygejern et must have 😊
 • Og jeg er så nu også indehaver af mere end 46.000 perler 🙈
 • Da jeg var lille (10-13 år) var jeg kæmpe (som i virkelig KÆMPE) Backstreet Boys fan. Havde cd’er, sengetøj, udklip, tøj, plakater over hele værelset, stof med dem. Det var faktisk så galt at hele mit hoved ikke rummede andet end dem og jeg var engang til en koncert med 40 i feber 🎶❤️
 • Men da jeg gik i 1 og 2 G var det Hello Kitty, som var det helt store – Det kunne dog ikke leve op til teenage iidolet, Backstreet Boys.
 • Når jeg kommer hjem fra job, skifter jeg ofte tøj, til noget lidt mere afslappet tøj.
 • Jeg kan ikke lide når det kilder i maven og har derfor aldrig rigtig prøvet noget i Tivoli. Folk bliver helt forargede, når de hører at jeg aldrig har prøvet rutschebanen.
 • Jeg har et utrolig tæt forhold til min mor. Vi taler ofte sammen og hun kender mig til tider bedre, end jeg kender mig selv.
 • Jeg er et stort A-menneske. Kan vågne kl. 6.30 i weekende. Ikke at det er super fedt, men så kan jeg finde på at tage computeren med i seng og se lidt Netflix 😊
 • Jeg elsker rødvin og fisk og prøver at parre de to ting så meget som muligt
Fun facts om mig #9
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.