Min øjenopstramning med PAYOT

Min øjenopstramning med PAYOT

I sommers, da jeg var på Kreta havde jeg nogle solcremer med fra brandet PAYOT, et brand som jeg ikke var stødt på tidligere. Jeg havde deres faktor 30 og faktor 50 solcreme, samt deres coco after sun. Tre produkter som alle havde en dejlig konsistens de trængte hurtigt ind og så fedede de ikke. Og så elsker jeg selve typerne med solcremerne. Bare farven skriger af sommer ☀️ Produkterne vækkede altså virkelig stor begejstring hos mig. Og lige siden i sommers, har min lyst til at skabe yderlige bekendtskab med PAYOT kun vokset!

PAYOT stammer fra Frankrig, nærmere betegnet Paris og vi er helt tilbage til 1920érne, hvor Nadia Payot, kvinden bag, bliver den første kvindelige læge i sin generation og bringer sin vision til kvinders skønhed. Og sammen med prima ballerinaen Anna Pavlova, forstod Nadia Payot vigtigheden af ​​teknikker til at bevare hudens skønhed og ungdom. Hun startede derfor med at udvikle og introducere sine kunder i ansigtsøvelser, øvelser som er kilden til den 42-bevægelsesmassage, der stadig bruges i dag. Og efter ansigtsøvelser og introduktionen til disse, skabte Nadia Payot sin serie af unikke skønhedsprodukter og i dag er mærket af finde i diverse stormagasiner, skønhedssaloner, kurbade og apoteker i næsten 70 lande, verden over.
Noget af det, om særligt kendetegnes ved PAYOT, er formen på deres krukke. Den er tidløs og genkendelig for alle. Den er formet i den ultrafeminine form og formen har udviklet sig over tid, ved at bevæge sig mod farverige eller sølvfarvede låg, såvel som flasker.

Deres produkt sortiment er mega spændende og stort og jeg havde derfor svært ved at finde ud af, hvor jeg skulle starte. Jeg valgte så at tænkte strategisk og da jeg stod og var ved at mangle en øjencremen så var deres Roselift lifting øjencreme et oplagt valg 😊 Det er en øjencreme som er med til at reducerer mærke render og de altid mulige hævelser, som vi kan have rundt om øjnene. Den indeholder ekstrakt fra silkerosentræ. Hvilket er med til at give et let løft og samtidig glatter huden omkring øjnene ud. Herudover er den med collagen, hvilket er med til at holde huden mere elastisk og fast.
Roselift lifting øjencremen kommer i PAYOT klassiske krukke med den fineste lyserøde farve.

For at få det bedste ud af cremen, så bruger jeg den sammen med PAYOTs massage roller, som også er fra Roselift serien. Det er et roller der hjælper ens hudprodukter med at trænge bedre ind i huden. Og hermed er med til at holde huden smidig i længere tid. Herudover skulle den også hjælpe med at gendanne en skarpere kæbelinje og give mere markerede kindben.
Jeg bruger min massage roller hver morgen, hvor jeg starter den plade ende. Den kører jeg blidt rundt omkring mine øjenomgivelser og når jeg er færdig med det, så går jeg videre til mit serum. Her bruger jeg de to runde hoveder og ruller dem rundt i resten af ansigtet. Hvilket ofte sker samtidig med, at jeg gennemgår dagens tøjkrise i hovedet. Men mangler man lidt hjælp til at komme igang, så har de lavet en rigtig fin brugerguide på indersiden af rollerens indpakning 🙌🏻😊

Så.. Hvad er min dom af PAYOT Roselift lifting øjencremen og massage roller efter godt fire ugers brug? Min dom er god! Den er bestemt god! Først og fremmest er det en utrolig lækker creme med en let og dejlig struktur. Den er nem at påføre og jeg føler, at jeg kan se en virkning. Og så elsker jeg den lille fine krukke som den kommer i 😊 Med hensyn til massage rolleren.. den er jo en ren drøm! Jeg elsker at jeg starter en hver dag med lidt massage i ansigtet. Og at den så ligefrem bidrager med, at jeg får det bedste ud af mine produkter, det er jo ren WIN WIN 😊 Den kommer jeg nok aldrig til at skille mig af med igen!

Og efter jeg nu kender til historien bag PAYOT, så stiger min nysgerrighed meget mere inden for brandet. Og da jeg ikke jo ikke bliver yngre, så er jeg levet lidt nysgerrig på resten af Roselift serien. En serie der er dedikerer til kvinder. Kvinder der tager en positiv og omsorgsfuld tilgang til de første synlige tegn på aldring. Men samtidig er med til at bremse virkningerne af slap hud og hermed få en bedre oplevelse af aldring. Serien er en ideel blanding af en kollagenbooster og en patenteret aktiv ingrediens afledt af Damask rose.
En serie med seks produkter, som udover Roselift lifting øjencremen og massage roller, også indeholder Roselift booster serum, Roselift resculpting natcreme, Roselift lifting dagcreme og Roselift lifting eye patches i en pakke med 10 styks

Min øjenopstramning med PAYOT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.