Min påske 2022

Min påske 2022

Min påske i år, endte slet ikke som forventet. Jeg havde ikke fri, de tre dage op til påske grundet travlhed på arbejdet efter afslutningen af første kvartal. Men det faldt mig egentlig også helt okay, da drengene på kontoret er dejlig humørgivende og opgaverne sjove ☺️Men selve påskehelligdagene, her startede jeg skærtorsdag med at besøge en af mine bedste og tætteste veninde i hendes nye hjem. Hun har fået hus og have og jeg er død misundelig ☺️

Og nu til det ikke forventede. Fredag drog jeg op til mine forældre i deres sommerhus. En tur som skulle vare i tre dage, men endte som en andel dag frem-og-tilbage.. Jeg kørte med en af deres venner derop og der var dømt påskefrokost fra kl. 12 ☺️🐥 Alt gik efter planen, vi fik spist og jeg var krea med mit største yndlingst mindste menneske 💕 Men ligefra jeg kom derop, så kunne jeg godt mærke, at jeg havde mere behov for at få lidt rolige dage hjemme i min lejlighed og få kommet mere ned i gear her, end i sommerhuset. Så jeg endte med at køre med hjem igen samme dag. En beslutning som jeg tænker var helt rigtig for mig.

Jeg var derfor hjemme lørdag og cyklede til Frederiksberg centret, hvor jeg endte med at bruge langt flere penge end tænkt (abe med hænderne for øjnene) Søndag morgen bød på både en gåtur langt søerne og om aften en tur i Tivoli 🎡🎠.
Mens jeg andens påskedag, både kunne fejre syv års dag med en af mine yndlings tasker. Og fik endnu en god tur omkring søerne.

Så selvom påsken ikke endte som planlagt, så endte den perfekt og med det jeg havde behov for i denne omgang🌸

Min påske 2022

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.