Perledekorationer – Mit lille nye afslapnings univers

Perledekorationer – Mit lille nye afslapnings univers

Hvis der er noget jeg elsker mere end meget andet, så er det at tilbringe tid med mine niecer. To personer som skaber mere glæde i mit liv end mange andre 💕

Og hjemme hos mig, så prøver jeg at gøre tilværelsen til så meget leg og hygge, som muligt og selvom mit hjem ikke er det mest børnevenlige, så må de både hoppe i sofaen og sætte fingre på vinduet/spejlet og spise chips ☺️ det seneste, så er de også blevet glade for at lege med perler. Så faster her.. hun har været ude og investerer stort i perler, perleplader og diverse opbevaringskasser så der kan holdes styr på alle farverne. Og vi har allerede været godt i gang med kreativiteten 🌸 og bagsiden på min køkkenø er blevet deres kreaunivers og jeg elsker at noget af det første jeg ser når jeg kommer hjem, er deres udsmykninger 😍

Men jeg havde dog aldrig troet, at det med at hygge sig med at lave perlemotiver også er noget, som jeg også skulle blive bidt af. Det at sidde og lege med perler og skabe noget pænt, er noget som jeg synes er dejlig afslappende. Og det giver samtidig en god ro og er givende på en og samme tid. Noget som jeg både har godt brugt af og behov for i øjeblikket. Og det er åbenbart også en voksenting, det har Anja Takacs gjort mig bekendt ved og hende og hendes lille perle univers er jeg blevet særligt inspireret af ☺️ Hun har blandt andet lavet en masse fine og inspirerende perlebøger.🌸 Hun laver nogle rigtig pæne ting, som er noget udfordrende. Jeg har selv kastet mig ud og lavet hendes julefamilie og nogle julebjørne. Og så har jeg også købt ind til at kunne kaste mig ud i hendes påskekylling, så der også er noget til denne årstid. En masse perleopskrifter som både har kastet flere perleplader og perler, men også mere kendskab til hele perle universet efter sig ☺️

Der er godt nok stadig længe til jul, men projektet med julefamilien var noget stort og jeg tænkte at det var godt at være på forkant☺️ Men nu er familien færdig lavet og strøjet og jeg har et godt sted i tankerne, hvor de skal hænge når tiden kommer ☺️

Perler er altså ikke kun for børn! For en voksen er det afslappende, hyggeligt og en god måde at tilbringe tid med børn. Og så kan man lave alt mulig kreativt ☺️

Og så bliver jeg altså også nød til at vise min lillebrors version af jungledyret Hugo ☺️ Min største niece og jeg skulle ind og se teaterstykket på Bellevueteatret og min lillebror fik lige krearet Hugo i perler dagen forinden. En overraskelse til min niece og hendes reaktion da hun fik den, var helt som håbet og mere til. Hun blv så glad og det er ligefør, at jeg tror at den var bedre end selve teaterstykket ☺️

Perledekorationer – Mit lille nye afslapnings univers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.