En perfekt fredag i selskab med Hendricks Expressen

En perfekt fredag i selskab med Hendricks Expressen

Mit lille hjerte var helt i hopla, da jeg i slut april steg på veterantogentet fra Hovedbanen samme med Hendricks Expressen. En tur som jeg også var på, tilbage i 2019, hvilket var en kæmpe succes. 

Og når det nu kommer til drinks, så tilstår jeg gerne, at jeg kan være noget besværlig. Det eneste jeg ønsker, er en god Gin&Tonic. Og den eneste og rigtige version i mit hoved er Hendricks gin med passende tonic og en skive agurk. Simpelt, enkelt, smagende og bare helt perfekt 🥰 Jeg var derfor i mit es da jeg, sidste fredag i april var inviteret på Veterantoget, Hendricks Expressen. Jeg havde fået lov til at tage en invitere en ledsager med. Jeg havde derfor taget en af de god veninde under armen, som jeg ved har samme kærlighed til en perfekt gin tonic som jeg ☺️

Toget fik fra Københavns hovedbanegård kl. 14.16 og vi havde fået plads i vogn 3, som var udsmykket så fint med roser. Og vi blev imødekommet af de sødeste damer, som hurtigt fik skindet gin op af tekander i tekopper, alt med Hendricks logo. Ginen var deres nye Neptunia gin og som ren Magic tea, som min veninde og jeg kalde det 🥰✨ Vognen var fyldt med musik i bedste Hendricks stil og te koppen nåede aldrig at blive mere end 1/7 tom, før koppen blev fyldt op igen.. Så hyggeligt, og samtidig piv farligt 🙈

Da vi nåede endestationen, Helsingør, gik turen videre til Kronborg hvor der blev serveret en lækker frokost anretning i Frederik den andens vinkælder. Vi fik vi alle en rigtig lækker frokost platte. Min var pescetar og var fyldt med lækre rejer som kom med lækre hvide asparges, skiver af perfekt tilberedt tunsteak med saften creme,  stegt aubergine og tomat og ost. En tallerken sammensætning som jeg snildt kunne spise ofte ☺️. De andre fik noget oksekød og kylling i stedet for stegt aubergine og tomat. 

Efter frokostplatten, fortalte selveste Lesley Gracie, opfinderen af Hendricks nye Neptunia om hendes opfindelse af Neptunia. En gin som hun fandt på, da hun opholdt sig ved vandt. Neptunia er en inspiration af “havets magi” ifølge Lesley Gracie. En inspiration som kommer af “bølgernes fortryllende melodi” og samtidig har en dejlig glat, og lys citrusfinish. Neptunia har derfor en smag. En smag som alene hverken føles sprittet eller ubehagelig – men selvfølgelig bedst med tonic 🙃

Inden afgang mod København, fik vi en lækker dessert, bestående af chokoladefondant. Nu er jeg hverken den største dessert eller chokolade spiser. Men smages skulle den og den var også god og min veninde var henrykt ☺️

Og så gik turen hjem og jeg var begyndt at kunne mærke dagens gin indtag. Vi kørte fra Helsingør mod Køb🍸enhavns hovedbanegård med ankomst kl. 19.06. En hjemtur, hvor vores vogn blev hurtigt blev mødt af andre passagerer – vi havde tilsynet lades den bedste vogn ud fra andres munde 🍸🎶

Alt i alt en fredag som ikke kunne ønskes bedre. Alt var så gennemført og lige hvad jeg trægte til og havde behov for! Og Hendricks nye Neptunia gin er hermed godkendt og kan virkelig anbefales ☺️

En perfekt fredag i selskab med Hendricks Expressen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.