Mine planer for maj 2022

Mine planer for maj 2022

Jeg ved at jeg siger det hver måned, men jeg forgriber virkelig ikke, hvor tiden bliver af! Vi skriver maj og jeg kan viekelig ikke følge med.

Og det med at jeg ikke kan følge med, det afspejler også på mine planer, som selv ikke er så sommerlige som ønsket og håbet.

Pt. lyder maj på følgende:
  • Jeg har længe sovet rigtig dårligt, så jeg håber at maj er måneden, hvor jeg kan få mere end 4,5 times søvn. Jeg har fået tid til body sds, hvilket er en form for kropsterapi. Jeg  kender det ikke, men jeg har hørt godt om det fra andre. Så jeg er spændt og håber at det kan hjælpe på min søvn og alt mit tankemylder 🤞🏻
  • Jeg skal nyde aftensolen på altanen og generalt bare nyde at sommeren og de lyse aftner kommer nærmere ☀️
  • Jeg skal booke sommerferie og lige nu, der er jeg ude i en god charterferie. Bare gerne et sted, hvor solen skinner og jeg kan slappe af og komme helt ned i gear.
  • Jeg skal ud med en god veninde. Et selskab som varmer og vores aftner ender altid bedre end jeg kunne tænke mig til ❤️🍸
  • Jeg skal til tandlægen.. Ikke et af favorit punkterne, men det skal jo ordnes..
  • Der er sommerudflugt med arbejdet. Programmet er stadig ukendt, så jeg er livt tvivlsom da jeg endnu ikke har deltaget i deres sommerudflugter. Men jeg kan rigtig godt lid at tilbringe tid med mine kollegaer. Så alt andet lige, så skal det nok blive hyggeligt ☺️
  • Og sidst, men ikke mindst og et kæmpe øv! Så var d. 13. maj også dagen, hvor jeg skulle have været til Nik og Jay koncert. En koncert som endte med at blive udskudt to gange (30. november 2020 og 12. november 2021), men til sidst at blive helt aflyst 😒
Mine planer for maj 2022
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.