Så er det endelig altan sæson

Så er det endelig altan sæson

Nu er der snart ikke længe til sommer og hermed også kortere tid til, at jeg rigtig kan tage min altan i brug 😊 Men min altan er simpelthen så kedelig og trænger virkelig til en kærlig hånd og noget hygge. Men indretning af altan.. det er noget, som jeg desværre ikke er den bedste til. Jeg er faktisk helt ide forladt, når det kommer til indretning og hygge på altaner. Jeg tænker i puder og tæpper, men det i sig selv, giver ikke megen hygge.. Og min altan på Frederiksberg, her havde jeg morgensol, mens den nu her i Nordhavn har eftermiddags- og aftensol. Ikke at det går den store forskel på indretningen, men så spiller det alligevel lidt ind.

Med hensyn til indretning, så er det pt. IKEA ÄPPLARÖ serie, som præger min altan. Og sidst nye tilkommen, er mit lille sidebord som passer perfekt, når jeg ligger i min lænestol og nyder solen ☀️😊 Hele IKEA ÄPPLARÖ serie er virkelig god og brugbare! Men hygge.. det skaber de nu ikke 🙃. For at blive lidt altan inspireret, har jeg både været et smut forbi google, instagram og pinterest, men jg synes at det er super svært. Jeg kan finde rigtig meget hyggeligt, men det passer bare ikke rigtig sammen med min altan.. 😒 

Jeg har længe været lidt hooked på bambus og har i noget tid kigget lidt på denne føromtalte bambus daybed fra North by North. Jeg synes at den er mega lækker! Og så er den 2,10 meter lang, hvilket passer perfekt med dybden på min altan😊 Herudover, så kunne jeg rigtig godt tænke mig noget grønt og noget som gør min altan mere privat. Vi må ikke sætte altanafskærmning op, noget som står i vedtægterne. Jeg kunne derfor godt tænke mig noget andet, som gør at folk ikke kan se ind. Men samtidig noget som ikke fylder lige så meget, som en masse potter og planter. Måske man kan finde noget, som er ‘usynligt’ så det ikke kan ses udefra, men det kamuflerer alligevel..? Gad vide om det findes..? Det kunne i alt fald være ideelt! 🤔

Pt. er mit ‘gør altanen hyggelig’ projekt i undersøgelsesfasen men forhåbentligt har jeg en opdatering, men fremgang, klar inden for den nærmeste tid 😊🤞🏻

Så er det endelig altan sæson
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.