En ny natcreme favorit fra Clark´s Botanicals – og lidt andet lækkert fra samme brand

En ny natcreme favorit fra Clark´s Botanicals – og lidt andet lækkert fra samme brand

Jeg har sagt det før, men som jeg bliver ældre (og ældre..), så er jeg også begyndt at gå mere op i de produkter, som jeg føler er de rigtig for mig, min hud, min krop og ansigt. Produkter som tilfører det rigtige for mig. 

Jeg har gennem de sidste mange år, haft min daglige morgen- og aftenrutine, hvor jeg dagligt bruger produkterne; rensecreme, øjencreme, serum, dagcreme, bodylotion, makeupfjerner, natcreme og maske. En fast og god rutine i Idas verden 😊
Og i min daglige rutine, så vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg også har mine favoritter blandt produkterne, produkter som jeg hælder mere til end andre. Men selvom jeg har mine favoritter og det er produkter som jeg ved fungerer på mig, så har jeg aldrig været bleg for at prøve nye brands af. Jeg har den indstilling, at selvom man har en favorit, så kan der altid komme nye spillere på banen og dem skal man være åben overfor. Hvem ved, måske de har noget i sig, som er bedre? 😊 Og det kan man jo kun blive klogere på, ved at prøve produktet på egen hud. Og på det seneste har jeg været så heldig, at jeg har fået lov til at prøve Clark´s Botanicals ny natcreme, Retinol Rescue Overnight cream.

Og kort om Clarks, grundlæggeren af Clark’s Botanicals, er Francesco Clark. Francesco var som 24-årig involveret i en alvorlig ulykke. En ulykke hvor hans rygrad blev beskadiget. Ulykken medførte et årevis langt genoptræningsforløb og her lærte Francesco hvordan hele hans krop blev påvirket af ulykken. Ulykken medførte at hans hud ændrede sig og han begyndt at udvikle en ekstrem tør, rød og uren hud. Men heldigvis for Francesco, så var hans far, Harold Clark, læge. Læge med speciale indenfor det som kunne hjælpe hans søn. Og han satte sig derfor hurtig til at hjælpe sin søn med at genvinde sin balance i huden. Den vigtigste ingrediens i samtlige af Clark´s Botanicals produkter, er Jasmin-blomsten. Blomsten er kendt for at virke helende og plejende. Og det gav derfor god mening for Harold Clark, at bruge den i sit forsøg på at hjælpe Francesco med at genskabe balancen i hans hud efter ulykken. Ham kombinerede Jasmin-blomsten med andre veldokumenterede ingredienser så Arnica Montana, røde alger og B3 vitamin og sammen med det patenterede Jasmin Catalyst Complex™, så Harold Clark dagens lys, efter 5 års forskning. Og Francesco mærkede hurtigt hvordan selvtilliden langsomt vendte tilbage igen i takt med, at huden genvandt sin glød og udstråling og i dag er Jasmin-blomsten et af de mest brugte ingredienser i alle Clark’s produkter💕

Jeg synes at historien er virkelig smuk og rørende og jeg elsker alt ved den!💕 Hele Francescos histore er hurtigt gået ind under huden på mig. Jeg kan lægge rigtig meget genkendelse til meget af det med min egen ulykke. Jeg oplevede dog (og heldigvis) ikke samme gener med rød og uren hud. Men alle frustrationer, tanker og lidelser, der er jeg 100%

Men tilbage til Clark´s Botanicals Retinol Rescue Overnight cream, som jeg har brugt den seneste måned. En creme som er blandt noget af det lækreste, jeg har forkælet mig selv med om aften, i lang tid! Cremen føles silkeblød og med hjælp fra ting som alger og havreekstrakt, styrket og beroliger den tilmed huden, samtidig med at den også bidrager med mere glød og udstråling. Samt den forfiner og mindsker hudens overflade og udjøvner de der fine linjer og rynker.
Jeg bruger min Retinol Rescue Overnight cream efter jeg har fjernet min makeup og en ren og tør hud. Jeg lader den sidde natten over og vasker mit ansigtet i badet om morgen. Og så kører jeg ellers videre med min daglige morgenrytme, med øjencreme, serum og dagcreme😊

Jeg blev hurtig nysgerrig på Clark´s Botanicals efter jeg prøvede Retinol Rescue Overnight cream og mere særligt efter kendskab til dets historie som jeg virkelig føler et kendskab til(!). På grund af den, så føler jeg en yderligere intens interesse i, at skabe et bedre kendskab til brandet! Og derfor, har jeg fået lidt flere af Clark´s Botanicals produkter ind på matriklen. Produkter, som jeg også gerne vil reklamere for 💕

Efter mit positive kendskab til Clark’s Botanicals natcreme, fik jeg altså lyst til at eksperimentere med flere af deres produkter. Og jeg er nu gået i krig med produkterne Deep Moisture mask, Soothing Herbal ansigts rens og deres Jasmin Vital Oile.

Deep Moisture mask er en fugtmaske som jeg vil betegne som en vinter reder! Jeg har brugt den i de kolde måneder og her har den redet min tørre januar og februar hud. Samtidig med at den har gjort min hud mere blød og jeg har set mere frisk ud. Og det er altså med nætter i træt på kun 4,5 timer. Jeg bruger min Deep Moisture mask om aften. Efter tandbørstning, så smører jeg et tynd lag i ansigtet. Jeg lader det sidde natten over som en ansigtsmaske og vasket det af i badet. Lider man af ekstrem tør hud, så kan den efter sigende også hjælpe, brug den i et tynd lag som dagcreme.

Et andet produkt som jeg gerne vil fremhæve, er deres Jasmin Vital Oile. Det er en olie og et serum i ét og samme produkt. Det er sammensat af planteolier og vitaminer, hvilket gør at det trænger hurtigt ind i huden. Og heden efterlades hverken fedtet og klam, men giver derimod huden alt det, som en har behov for, samtidig med at den plejer, blødgør, heler og giver en dejlig ungdommelig glød til huden😊
Da jeg ser olien som serum, bruger jeg den om morgen, inden jeg påfører min dagcreme. Jeg bruger 3-4 dråber og smører dem godt rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser. Min olie er i 4 ml, men findes også med 30 ml. Jeg vil helt klart bestille den med 30 ml næste gang. Det er rent krone/øre mæssigt bedst givet ud.

Og til sidst deres Soothing herbal face wash. En ansigtsvask som jeg bruger hver morgen, under bruseren. Den er beriget med agurk, lavendel, aloe vera og E vitamin og renser i dybden, samtidig med at den beroliger og blødgør huden.

Med de produkter, som jeg nu har prøvet fra Clark´s Botanicals, så kan jeg ikke sige andet end at de er utrolig gode og lever op til alle de forventninger og tanker jeg havde sat mig. Konsistensen i alle produkterne er god og føles behagelig på huden og så virker de! Min hud føles silkeblød og jeg føler en glød, hvilket er på trods af, at jeg i gennemsnit har levet på en nattesøvn på 5 timer, gennem de sidste 2,5 månder. Så Clark´s Botanicals er hermed en kommet på listen over de brands som jeg vil bestille fra igen og et brand, som jeg tanker at jeg skal udforske noget mere😊

En ny natcreme favorit fra Clark´s Botanicals – og lidt andet lækkert fra samme brand
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. sonja zattlander

    de lyder rigtig gode disse cremer, men priserne er for høje til mig, jeg må finde billigere produkter , serummet lyder god, men for dyr til mig:)

    • Jeg ved godt at prisen er høj. Jeg ser altid på effekten og hvor længe produktet holder .) Her er til lidt over tre måneder og min hud så forandring, efter første brug og så med tiltagende efttekt efter yderligere dage :)
      Du kan evt prøve at skrive til Nordbrands med dine ønsker og preferencer. De er så søde og hjælpsomme og kan guide dig til de produker, som passer dig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.