Mine planer for juni 2022

Mine planer for juni 2022

Juni.. 🙌🏻 Og vi kan nu endelig (og langt om længe) skrive sommer ☀️ Og endelig kommer en måned, hvor jeg ikke allerede på forhånd, ser en masse hektik tid foran mig. Særligt, hvis jeg sammenligner med de sidste mange måneder.

  • Helt overordnet, så glæder jeg mig til en måned, hvor jeg (7-9-13) vil begynde at føle mig selv mere igen. Og jeg kan nu, endelig (!), slappe af og ikke gå rundt og være ked af det ( – hey.. sommeren og solen kommer 🥰☀️)
  • Jeg håber og krydser fingre for, at juni er måneden, hvor jeg får taget hul på årets første dukkert. Nu bor jeg jo lige ved en af Københavns havnebade. Pt. har vejret desværre været så koldt, at jeg overvejer at investere i en terrassevarmer. Hvilket jeg også ser som e god ting, til vinter.
  • Min mor, min dejlige mor. Min klippe, den vigtigste kvinde i mit liv, kvinden der giver mig styrke og som gør mig stærk og hende jeg elsker mere end alt andet! Min mor fylder 70 år 🇩🇰 Og selvom 70 år lyder af meget, så er hun en af de mest aktive kvinder jeg kender. Hun ror (stort set dagligt), cykler, løber og er bare super sej! Tillykke til den aller bedste mor jeg kunne ønske mig ❤️🇩🇰
  • Og med 70 års fødselsdag, så har min mor inviteret til fødselsdag frokost i roklubben. Der er bestilt mad udefra, fra Frimanns Gourmet, så vi ikke skal stå og kokkerere forinden.
  • 1. maj fik jeg lavet to ekstra huller i mine ører. Og i midt juni er der gået 6 uger, hvilket er healingstiden. Så jeg glæder mig til at kunne skrifte mine ‘start-ørestikker’ ud med noget pænere og rigtig skrifte ud og lege med øreringe ☺️
  • Jeg skal blive færdig med det Mary tæppe, som jeg er i gang med og vil overraske min kollega med. Hun går på barsel i midt/slut juni og jeg er ved at have en god tro til, at jeg nok skal kunne nå det ☺️
  • Jeg skal ud og drikke cocktails med en veninde 🍸
  • Selveste 50 Cent spiller i Tivoli til Fredags rock og en veninde og jeg har på forhånd booket bord på Restaurant Påfuglen og vi glæder os til efterfølgende at opleve en af vores legender fra ungdommen 🎶
  • Jeg vil begynde at planlægge min sommerferie.  Lige nu, er jeg mest til en lækker charterrejser. Bare ud og se og opleve noget nyt og andet end det jeg plejer. Men hvad det ender med, det er mig stadig uvis.

 

Mine planer for juni 2022

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.