Mor fylder 70 år

Mor fylder 70 år

I starten af juni fyldte min mor, min højt elskede mor, 70 år 🇩🇰. Kvinden jeg elsker mere end meget andet! Hun er min klippe og kender mig bedre, end jeg kender mig selv. Uden hende, ved jeg sku (undskyld sproget), ikke hvor jeg ville være. Hun er den vigtigste dame i mit liv og så er hun også bare pissehamrende sej! Hun ror, løber (mindst 8 km hver gang..), cykler til alt, er aktiv, hjælpsom, og ja igen.. bare pissehamrende sej! 💪🏻❤️

Min mor har fødselsdag på selveste Grundlovsdag, hvilket faldt på en søndag i år. Hun valgte derfor at invitere til frokost om lørdagen. Fejringen blev holdt i hendes roklub, klubben hun nærmest lever i! Hun havde valgt at være taktisk klog, og for at gøre det nemt og selv kunne deltage og være tilstede i festen, have hun bestilt mad udefra.

Der var booket mad gennem Frimanns gourmet, som havde en sommerbuffet. En buffet, som passede rigtig godt og bestod af følgende:
  • Frimanns varmrøget laks serveret med syltet rødløg, urtecreme og dild
  • Rosastegt oksecyvette af kornfodret Angus
  • Unghanebryst marineret med sommerurter og citron
  • Nye danske kartofler vendt med friske krydderurter og vinaigrette
  • Salat med vandmelon, sukkerærter og feta
  • Spidskålssalat med æble og nødder i cremet dressing
  • Kold urtedip
  • Smør rørt med kærnemælk og estragon
  • Hjemmebagt pandebrød serveret
  • Jordbærdrøm. Søde jordbær, makroncrumble, vanilje, fløde, brændt chokolade og skovsyre

Alt i alt en rigtig lækker menu ☺️ Min mor havde dog valgt at ændre lidt på opsætningen og serverede deres varmrøget laks i potionsanretning som en forret. Noget som fungerede rigtig godt. Og laksen smagte virkelig lækkert! Det samme gjorde også resten af bufféen ☺️

Under middagen blev der holdt diverse taler og min lillebror havde sørget for et rigtig godt billede show af min mor – han havde været rigtig godt igennem billede gemmerne ☺️ Og efter middagen, som blev holdt inden døre, blev der tændt op i varmelamper uden døre så kaffen kunne indtages uden døre i aftensolen.

Gæsterne var inviteret til kl. 13 og kl. 22 var der stadig en del tilbage. Her måtte jeg dog trække stikket, men dyb respekt for, at dem som er dobbelt så gamle som jeg er, kan være længere oppe 💪🏻☺️ Og det var rigtig hyggeligt at se og tale med nogle af mine forældres (gamle) venner.

Og vigtigst af alt, min mor havde en rigtig gid dag og blev fejret bedre end hun kunne ønske sig ❤️🇩🇰
Dagen efter, på selve dagen, kom min lillebror og jeg til morgenmad og jeg blev resten af dagen og nød solen i haven, sammen med min mor ❤️

 

Mor fylder 70 år

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.