Sommerudflugt med arbejdet og en tur på Pakhus Bryggen

Sommerudflugt med arbejdet og en tur på Pakhus Bryggen

Tilbage i maj og helt præcis fredag d. 20 maj var der sommerudflugt på mit arbejde. Noget jeg ikke før har deltaget i, da jg først blev ansat i slutningen af 2019 og herefter Corona.. 🙄 Men selvom at det var første gang for mig i år, så havde jeg meldt mig fra på forhånd. Jeg følte simpelthen ikke lysten og havde mere lyst til at tilbringe aften med en god veninde. Men som dagene nærmede sig, så fik jeg mere lyst og jeg fik meldt mig til i sidste øjeblik -–min veninde syntes heldigvis at det var en rigtig god ide, at jeg tog ud med mine kollegaer (det er veninder af guld! ❤️)

Selve programmet for dagen var ukendt et godt stykke af vejen. Men få dage før, blev der luftet lidt op for dagen planer. Et program som lød som følgende:

Kl. 17.15 var der afgang fra Nyhavn med Canal Tours Guidet sejlads.
Kl. 18.15 Ankomst ved Havnebadet på Islands Brygge
Kl. 18.30 Spisning på Pakhus Bryggen i Njalsgade på Amager
Kl. 23.00 Tak for i aften

Det jeg først bed mærke i var, at for os på cykel ville få et problem, da vi skulle starte et sted og slutte et andet. Noget som gjorde det noget vanskeligt.. Men for at have min cykel klar til turen hjem, så mødtes en kollage og jeg fredag morgen foran det sted hvor vi skulle spise og satte vores cykler. Og så fuldes vi derfra og gik 2,5 km frem til kontoret ☺️

Selve programmet startede som nævnt, først kl. 17.15, hvor vi selv forinden skulle finde vejen frem til Nyhavn. Mine kollegaer og jeg valgte at tage fra kontoret kl. 16, så vi var i god tid og ikke skulle stresse. Vi endte derfor også med at sidde klar i båden godt før tid, men det betød også at vi havde gode pladser lige ved vinduet ☺️

Kl. 17.15 var der afgang og vi fik en fin rundtur i Københavns kanaler og kl. 18.30 nåede vi frem til Islands Brygge, hvor vi lagde til og tog sidste tur mod Njalsgade og Bryggen Venues, hvor resten af aften skulle foregå.

Bryggen Venues var der dækket flot op på lange borde af 10 personer. Desværre var vi 14 fra min afdeling, så fire af mine kollegaer måtte sidde et andet sted, hvilket var noget ærgerligt. Men heldigvis fandt de et bord sammen med direktøren og lidt andet godt fra firmaet. Og kort efter at alle havde fundet deres pladser og efter en velkomstdrink og kort velkomsttale fra direktøren, hvor han bød alle velkommen, satte vi os alle ti bords. Og kort herefter kom der brød og smør på bordet. Og dernæst kom også forretten ☺️

Jeg havde forinden tilkendegivet at jeg er pescetar og spiser derfor ikke andet end fisk, hvilket heldigvis ikke var helt så besværligt. Forretten bestod nemlig af hvide asparges med tigerrejer, hvilket var virkelig lækkert! Og derudover blev der også serveret tartar af oksekød. Her fik jeg dog i stedet for en lille portion med tartar lavet af rødbede. En ret som virkelig også smagte godt! Alt i alt var forretten bare rigtig lækker ☺️ Og så fik vi hertil serveret en Le Bois Chardonnay, årgang 2020. En vin som passede fint til forretten.

.Efter forretten, fik vi lov at vente en mindre god rum tid til at hovedretten kom. En ret som stod på kylling og min pescetar-ret hvilket var stegt fisk, jeg fandt aldrig helt ud af, hvad det var, men tænker at det godt kunne være kulmule.. Begge retter kom med friste ærter og svampe, samt knuste kartofler. Min fisk var rigtig godt tilberedt og havde en masse dejlig smag – den smagte virkelig godt! 🥰 Og det samme gjorde rødvinen, hvilket var Les Champeureux Merlot, årgang 2020. Kyllingen fik jeg dog hørt var noget tør, hvilket var ærgerligt. Men flot var retten ☺️
Sidste ret var desserten som bestod af hyldeblomst sorbet med jordbær. Nu er jeg jo stor sorbet fan, så jeg kunne rigtig godt lide desserten også selvom det ikke er min favorit spise. Men den smagte godt ☺️

Alt i alt en hyggelig aften, men god mad. Men noget som jeg syntes var rigtig øv var, at akustikken var simpelthen så dårlig. Vi kunne knapnok høre hvad vores sidemand sagde, hvilket betød at vi alle måtte tale højere, hvilket medførte endnu dårlige akustik…. Herudover blev kaffen også først serveret efter end dessert, hvilket jeg var lidt øv over – særligt da jeg mener at kaffe og desserten hænger sammen. Men sådan helt overordnet, så var det en rigtig hyggelig eftermiddag og aften sammen med mine kollegaer ☺️

Sommerudflugt med arbejdet og en tur på
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.