Bedste pizzaer i København

Bedste pizzaer i København

Nu er sommeren godt i gang og er der noget bedre end en sommeraften, en park/strand, hvidvin i klasset og en pizza? Måske ja, men det er altså også virkelig godt og utrolig hyggeligt ☺️

Og når det kommer til pizza, så kan der virkelig være stor forskel på kvalitet og smag! Jeg er selv (hvis jeg selv skal sige det), noget pizza snoppet og betaler gerne lidt mere for en god pizza. Og så synes jeg, at en pizza ikke bare skal smage godt, men den må også gerne se indbydende ud. Og når det er sagt, så kan en ikke særlig indbydende pizza, også være utrolig god. Personligt er jeg mest til de tynde pizzabunde, dem hvor skorpen har en god sprødhed og med massere af knas. Men med årene er surdej kommet mere og mere på banen og en god surdejspizza kan altså også noget.

Jeg har prøvet at samle nogle af mine favorit pizza udbyderer, velvidende at paletten er størrer end det. Og så skal det også lige nævnes, at jeg ikke spiser svinekød, hvilket mine pizza favoritter også giver præg af ☺️

Mine gode pizza bud er:

  • Gorms – pizza til ren UG! Her er tynd bund, sprødhed og med med fyld til kanten. Jeg kan særligt anbefale deres Sweet Truffle, som er med sød kartoffel, chili fraiche, dansk økologisk vesterhavsost, trøffeltapenade og salvie. En virkelig god pizza! Men deres Denny Special og Party i Provinsen 2.0, kan jeg også sige god for ☺️
  • Pico – små lækre mini pizzaer. Er man til vegetarisk, så vælg deres veganske udgaver. Deres cashew creme er virkelig lækker!
  • Frankies – Lækre pizzaer, hvor fyld, dej og sprøghed møder hinanen til prefektion. Jeg var ret begekstret for deres ROGER NELSON. En vegansk pizza med butternutsquash, oliven, palmekål, zucchini og pistacienødder. Det var virkelig en god pizza! Desværre er den gået ud af deres sortiment. Men så kan jeg nævne deres FRANKIE, som er med mozzarella, trøffelmascarpone, svampe og frisk oregano. Den er god! Det samme er deres BIANCO, hvilket er med mozzarella, gedeost, kartofler, rosmarin, hvidløg og havsalt. Og så elsker jeg herud over, at de altid har en gæste pizza på kortet hvor overskudet går til et godt formål.
  • Otto – særligt deres NR. 7 med mascarponecreme, mozzarella, champignon, palmekål, parmesan og deres NR. 10, med kartoffel, mascarponecreme, mozzarella, rosmarin, parmesan, sort peber.
  • NeighbourhoodØkologiske og lækre sprøde pizzaer. Det er generalt bare en god pizza oplevele, lige gyldigt hvad man vælger. Dejen findes ikke sprødere og udgør det hele! 🤩
  • Il gusto giustoEt klassiske pizzaria i den gode kategori. Deres pizzaer er gode og velsmagende og her finder du italienske pizzer til rimelige priser.
  • Amandos i Vanløse – Særligt deres nr. 55. Montanara Special, hvilket er med 4 forskellige svampe og herudover trøffelsauce. Det er uden tvivl (!), den bedste svampe pizza jeg har fået til dato! 
  • Surt i Carlsberg byenLækre surdejs pizzaer, hvor skaberen af Bæst pizzaer står bag. Særligt dere svampe pizza, som er med blå østerssvampe, bøffelmozzarella, hvidløg og micro rucola. En virkelig god og meget velmagende pizza, men desværre så syntes jeg at prisen er lige i overkanten. 175 kroner og pizzaen er din.. Men hvis man ønsker en pizza som er bagt på surdej, så vil jeg vælge at besøge SURT. De laver udentvivl, nogle af de bedste surdejs pizzaer ☺️

Et lille overblik over nogle af de pizza steder i København og omegn, som jeg har haft rigtig god erfaring med og steder som jeg besøger igen og igen ☺️

 Og så er der også de steder, som jeg stadig har til gode:

  • Luca – Luca som for 4. gang i træk er kåret som et af de bedste pizzeria i Europa og med pizzadej der har været koldhævet i 72 timer. Jeg tænker at de må kunne noget. Deres Contadina med Fior di latte, siciliansk grønt, ansjoser, bagte San Marzano tomater lyder i hvert fald interessant.
  • Le Quattro Stagioni mere præcis deres nr. 55. Blandet Svampe som kommer med mascarpone, mozzarella, blandet svampe, pinjekerner, trøffel sauce, parmesan, pesto. 😋
Bedste pizzaer i København

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.