Jeg har bestilt sommerferie☺️

Jeg har bestilt sommerferie ☺️

Når det kommer til sommerferie og bestilling af ferie, så har jeg altid været virkelig langsom. Det bliver altid foretaget en lille måned før. Årsagen til det er nok mest, at jeg aldrig ved hvad jeg vil.

Jeg rejser altid med min mor, en tradition vi startede tilbage i 2002. Vi plejer altid at rejse i den sene ende af sommeren og i år er ingen undtagelse. Vi booket en rejse til Gran Canaria gennem Spies. Hverken min mor eller jeg har tidligere besøgt Gran Canaria, så det er lidt spændende, hvad denne ø kan tilbyde ☺️ Jeg havde kun et rigtig krav, at hotellet skulle være hyggeligt indbydende. Vi kiggede lidt og faldt begge over hotel Playa Del Cura, Ocean Beach Club, hvilket ligger kun 100 meter fra stranden, som var et at min mors ønsker (tæt på stranden). Desværre var muligheden for egen pool udsolgt, men vi har fået et værelse med udsigt ud over havet ☺️

Vi har valgt at booke vores rejse med morgenmad i hele perioden – vi er begge fan af en god morgenmad med en frisklavet omelet, masser af frugt, yoghurt, kaffe og mere til. Og så har vi også bestilt frokost og aftensmad på hotellet de fleste dage. På den måde er der styr på måltiderne. Men det er ikke ens betydende at det er det vi vil gøre. Frokost og aftensmad dækker 2/3 af turen, så vi får stadig mulighed for at prøve at besøge de lokale og deres specialiteter ☺️

Så nu er sommerferien i hus og kun afrejse dagen mangler ☺️

Jeg har bestilt sommerferie ☺️

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.