Mine planer for august 2022

Mine planer for august 2022

Kalenderen siger august, min yndlings måned på hele året. Der står sommerferie og fødelsdage på programmet 🇩🇰☀️

 

 • Jeg starter måneden ud, sammen med en af mine aller bedste veninder. Vi skal mandags hygge og bare slappe af.
 • Jeg har en Tivoli date med mine niecer. Vi skal hygge og bare have det skægt ❤️ 
 • Min niece, mit ældste yndlingste mindste barn fylder år, hele 7 år. Hun bliver bare så stor  🇩🇰❤️
 • Samme dag som min niece, der fylder jeg selv 36 år..😳🇩🇰 Det forstår jeg tilgengæld slet slet ikke noget af! Jeg føler stadig at jeg er 34, men det skyldes nu noget helt andet..
 • Herudover fylder min lillebror også år og ham skal vi også have fejret 🇩🇰🥳
 • Jeg har knap to ugers ferie. Noget jeg virkelig glæder mig til! Jeg rejser altid med min mor og i år er ingen undtagelse. Vi har booket en rejse til Gran Canariahvilket jeg glæder mig rigtig meget til.
 • Jeg er gået igang med Ken Follett tredje bind i Century-trilogien. De to første bøger læste jeg for gotd 5 år siden og nu tænker jeg at det må være på tide at få læst den sidste bog. Og tænker at det er en perfekt sommerferie læsning☀️
 • af Ken Follett. I dette sidste bind følger vi børnebørnene i familierne fra Giganternes Fald og Verdens Vinter. I ”På kanten af evigheden” er Den Kolde Krig i centrum. Vi følger familierne fra den dag, hvor Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989. Der er slet intet, der tyder på, at det går stille for sig!
 • Nogle af mine kollegaer holder fredagsbar på arbejdet, for hele huset. De har arrangeret det helt store med bartender og DJ, så det skal nok blive en god aften 
 • Jeg skal slikke sol, både på altanen, men også ved kajen, sammen med resten af København.
 • Jeg skal have indhentet noget af mit is-indtag. Jeg synes at jeg er noget bagud i forhold til mit normale sommerindtag.
Mine planer for august 2022
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.