Søndags frokost på restaurant Delphine

Søndags frokost på restaurant Delphine

Restaurant Delphine har længe stået på min ‘must try’ liste over restauranter, som jeg gerne vil besøge. Stemningen, maden, atmosfæren, servicen, alt lød til at være i højeste skala. Og en søndag i april, fik jeg endelig besøgt Restaurant Delphine.

Jeg var der til frokost i selskab med tre skønne damer. Vi mødtes kl 12 og blev vist frem til et bord nederst i lokalet, hvilket var rigtig fint og jeg havde udsigt til den smukkeste blomster buket 💐😍

Kort efter vi havde sat os, kom tjeneren og spurgte til vores bestilling. Jeg er blant dem, som kigger menukortet igennem forinden og jeg da jeg har et stort svampe hjerte, så var det ikke spor svært at vælge da jeg så deres Grillede portobellosvampe på spyd med fladbrød, grøn salat, guindillas & tzatziki. De andre endte på deres Vitello tonnato (grillet kalv med tuncreme & rucola, serveret med grillet brød),  Avokado & pocheret æg med ricotta & tomat på grillet surdejsbrød og Frilandskylling på spydmed fladbrød, grøn salat, guindillas & tzatziki.

Maden kom og mine grillede portobello svampe levede op til det hele! De var stegt til UG og havde en rigtig dejlig sejhed og smag. Og så passede det bare rigtig godt sammen med tzatziki. Og så skal der også lige komme en kæmpe anbefaling til deres fladbrød! Det var også rigtig godt (det måtte dog godt have været bagt lidt mere, hvis man spørg mig. Men nu elsker jeg også ting som knaser 😊).

Jeg kom af med 145 kroner for retten og drak postevand til. En meget fin pris for en frokost ude.

Restaurant Delphine er virkelig et sted jeg kan anbefale. Men, hvis jeg skal komme med lidt minusser, så sad vi meget tæt på nabobordet! Vi var dog på ingen måder generet af dem eller kunne høre hvad de talte om (og håber på et modsatte). Og så var der en dør som gæster gik ind af (men ikke burde gå ind af), så der var noget træk fra tid til anden. Men det er vitterligt også det eneste negative som jeg kan sige. Så ønsker i dejlig mad, i hyggelige omgivelser og med god betjening, så er Restaurant Delphine virkelig et besøg værd 😊

 

Restaurant Delphine
Vesterbrogade 40
1620 København

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.