Mine planer for september 2023

 

Mine planer for september 2023

Så hedder det september og hermed også efterår. Efterår er normalt ikke min yndlings årstid. Men i år tror jeg bare at den bliver mega god og dejlig 😊🍂 Og det samme gør min september, den er nemlig fyldt med ting som:

  • September starter med fredagsbar på arbejdet. Det plejer at være hyggeligt.
  • Dagen efter har jeg enaftale med en god veninde
  • Og ugen efter, med en anden god veninde
  • Jeg skal i sommerhus med tre veninder og bare hygge. Vi gjorde det tilbage i 2020 og det var så hyggeligt, så nu tager vi en round two 😊
  • Jeg skal ud og spise med en flok gamle Nordea kollegaer. Vi er 10 styks som mødes to gange om året og det er så hyggeligt
  • Jeg skal til reception på mit gamle arbejde, da en tidligere kollega går på pension. Han havde bedt arrangøren om at invitere mig med. Jeg blev så rørt og glæder mig til at se ham og ønske ham tillykke med hans nye titel 💕
  • Herudover vil jeg nyde at bladene på træerne skifter farve
  • Og glæde mig til at kunne kaste halsterklædet rundt om halsen, når jeg skal udenfor.
Mine planer for september 2023
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.