Restaurant No Deux

Restaurant No Deux

Sidste onsdag i juni havde to kollegaer og jeg arrangeret et firma arrangement for vores kollegaer. Vi havde booket to sofabåde fra Boatie og startede med at sejle rundt i kanalerne i 2,5 time. Vi have holdt hele arrangementet tæt, og vores kollegaer havde kun fået mødested og tidspunkt af vide. Heldigvis blev de alle positiv overrasket og vi havde også vejret med os☀️⛵ 

Vi sejlede fra kl. 15-17.30, med Pickup og Dropoff på Gammel strand. Hvilket passede perfekt, da vi kl. 18 havde booket bord på Restaurant No Deux som ligger små 300 meter fra vores kontor.

Restaurant No Deux er en lille hyggelig fransk bistro på Gyldenløvesgade 4. Den ligger lidt skjult, men når man træder ind ad døren, kommer man ind i et hyggeligt rum. Baren til venstre og til højre havde de dækket to lang border, mens der også var plads til at sidde i vinduet. 

.

Vi kom kl. 18 som aftalt og havde forinden fået lov til at vælge rette og kunne vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. På den måde fik vi noget vi alle kunne lide og vi kunne derfor bare sætte os til rette 😊 Kort efter vi have sat os, kom der brød og vand på bordet. Nu er jeg noget brød-kræsen, så for mig var det ikke så interessant og blev ej heller fyldt op i løbet af aften. Men fra brød og videre til forretten 😊

Jeg valgte selv deres Saumon til forret. En forret bestående af koldrøget laks, med grillet hjertesalat, friske ærter med mormor dressing. En rigtig lækker forret. Hjertesalaten var meget røget, noget som alene kunne virke meget voldsomt. Men det fungerede virkelig godt sammen med den koldrøgede laks, som smagte himmelsk. Og så kan friske ærter virkelig noget i en salat. Og til hoveret endte mit valg på deres Poisson du jour (på dansk dagens fisk), er ret som bestod af torsk stegt med et tyndt stykke toastbrød på toppen og med en bund af broccolini, serveret med sauce og små smørstegte kartofler. Det var virkelig en lækker ret og torsken som smeltede på tungen 😋 Og desserten var en omgang Crème brûlée. Nu er jeg ikke den store dessertspiser, så min sidemand var glad da han fik næsten en helt ekstra portion 😊
Og af drikkelse fik vi serveret tre glas vin. Til forret en Vincent Roussely – L’Echo, en sauvignon fra 2022, hovedretten Arnaud Lambert, Saumur, Saint-Cyr-En-Bourg fra 2021 og til dessert byttede jeg dessertvinen (det er alt for sødt til mig) ud med et glad rødvin Pinot Noir by Jeff Carrel 2021 Vin de France. Tre glas der passede til retterne.

Alt i alt, en rigtig hyggelig og god eftermiddag og aften. Og rigtig godt fundet på, hvis jeg selv skal sige det 😅

 

Restaurant No Deux
Gyldenløvesgade 4
1569 København K
+45 21 20 08 18
Info@nodeux.dk

 

Restaurant No Deux
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.