EmediateAd
Didda

Kategoriarkiv: Giveaway

Give Away reminder

07 juli , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Har I husket at deltage i min give away, hvor I har mulighed for at vinde Rexona Maximum Protection-antiperspiranter? I kan finde den her :)

Læs mere

Rexona give away

01 juli , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

En give away slutter i morgen, men vi sætter da lige en ekstra igang imens :) Denne gang har I mulighed for at vinde en skøn sommerferiegave med Rexona Maximum Protection. Husker du at forkæle dig selv i sommerferien. Ironisk nok kan ferien nemlig både være ganske hektisk, hvilket kan få en til at svede af [...]

Læs mere

Give Away Reminder

29 juni , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Har I husket at deltage i min give away hvor I har mulighed for at vinde 1 års forbrug af Dove hårprodukter – find den her :)

Læs mere

Give Away – vind 1 års forbrug af hårplejeserie

22 juni , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Så er det tid til endnu en give away. Denne gang er det turen komme til håret og plejning af dette gennem sommeren, da solens stråler, salt- og klorvand har det med at få ens hår til at se trist og livløst ud. Dove har derfor udarbejdet en hårpleje serie som er helt perfekt til [...]

Læs mere

Give away reminder

21 juni , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Har I husket at deltage i min give away hvor I har mulighed for at vinde  dobbeltbeskyttende mælkesyrebakterier fra DUOLAC – find den her :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Læs mere
Side 1 af 181234510Sidste »