EmediateAd
Didda

Kategoriarkiv: Giveaway

Give away reminder

21 september , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Lige en lille reminder om min give away, hvor I har mulighed for at vinde et hav af lækre deodoranter fra Rexona med MotionSense. I kan finde den her :)

Læs mere

Give away – DO:MORE

15 september , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Jeg er ret vild med de kampagner, som forskellige brands kører og støtter rigtig gerne op om dem, når jeg ser et godt potentiale i dem. Én af dem er Rexona. De har lavet en ny kampange DO:MORE, hvor deres mission går ud på at hjælpe os med at finde vores mod, motivation og indre drivkraft […]

Læs mere

Give away reminder

13 september , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Har I huset at deltage i min give away,  hvor I har mulighed for at vinde et lækkert skærebræt fra House Doctor + gavekort på 100 kr til COOP – find den her :)

Læs mere

GIVE AWAY – vind skærebræt fra House Doctor + gavekort på 100 kr til COOP

06 september , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Vi kender alle til kostrådet, at man skal spise 600 gram frugt og grønt hver dag. Jeg selv får nok meget mere end det, men det er ikke fordi at jeg er særlig god til at eksperimentere i køkkenet, så retterne ender derfor ofte på det samme. Hver sjette dansker (15 pct.) siger, at de […]

Læs mere

Give away reminder

01 september , 2014 - af Ida - Kategori: Giveaway

Har I huset at deltage i min give away,  hvor I har mulighed for at vinde en lækker hår olie fra  Agadir Argan – find den her :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Læs mere
Side 1 af 20123451020Sidste »