Dagens 25082011

Igår havde jeg fri. Så dagen blev brugt på, at sov længe, være i Matas og købe disse små vidundere, hjemme igen og støvsyge og rydde lidt op og slappe af foran fjerneren og senere en hyggelig aften tur nede ved vandet, hvor der ikke var meget vind.
Trøjen jeg har på, er en af mine yndlings. Det er min mor som har strikket den, da hun var på min ander, så den er vel godt 30 år gammel. Synes den er så sød, og så er den rigtig behagelig at have på.

Og så sluttede vi turen af med en is.
(De havde en variant med æble, gulerod og ingefær. Den havde jeg aldrig set før og den smagte virkelig godt – HAPS :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.