Valentins dag på Quote

I uge 7 er der dining week i København, hvilket betyder at en masse restauranter har 3 retters menu for 200 kroner pr. person.

C og jeg have bestilt bord på cafe Quote der ligger på Kongens Nytorv. Jeg har altid været stor fan af Qoute og synes at der er så hyggeligt. Det var egentlig et tilfælde at det var på Valentiens dag, vi bestilte bord. Men når det nu var, så var det jo også hyggeligt at kunne “fejre” det.


Forretten bestod af stegte kammuslinger serveret med variation på beder & dildmayo.

Nu er jeg en sucker for kammuslinger – elsker dem simpelthen, og de havde fået lige tilpas. Og de forskellige rødbeder
harmonererde super godt sammen med resten.

Hovedretten bestod af flank steak af okse vendt i krydderurter – hertil ovnbagt puré af knoldselleri & rødvinsglace. Og hvilket kød. Kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidst har fået så lækkert kød. Det var faktisk en hel del rødt, men det smagte utrolig godt og de krydderurter der var på toppen gjorde det virklig godt.

Desserten bestod af chokoladekage med hvid chokolade ganache, mandelsne & mørk chokolade sorbet. Som tidligere nævnt, så er jeg jo ikke det største dessert menneske, så det var ikke lige mig. Jeg har aldrig rigtig været en brownie pige eller chokolade is pige for den sags skyld. Så C var glad da han lige nu få en ekstra dessert og imens drak jeg resterne af rødvinen – god deal :)

Alt i alt var det hele virkelig lækkert og til en pris af 200 kroner pr. person.

Har I også bestilt noget gennem Dinner Week? Synes selv at konceptet er fantastisk :)

*** Husk at deltag i konkurrencen på bloggen her ***

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 kommentarer

  1. Det har jeg godt nok ikke hørt om. Jeg får nu heller ikke benyttet mig af det i denne omgang, men tak for tippet – man kan jo håbe, at det kommer igen! :)

  2. Jeg har ikke benyttet mig at Dining Week i denne omgang, vil dog sige at jeg også finder Quote virkelig hyggelig, især på varme sommeraftener hvor man kan sidde udendørs, folk går forbi og Kbh. bare summer af liv :)

  3. Hvor ser det lækkert ud! :) Jeg har desværre ikke selv været ude i forbindelse med Dining week, selvom det er et virkeligt godt koncept.

  4. Min kæreste og jeg har årsdag på Valentins dag – helt ubevidst. Vi opdagede det først flere månder senere at det egentlig var Valentins dag ;) Men det er nu meget hyggeligt. Jeg synes nu, selvom USA-Valentines er lidt plat, så er da jo altid godt at mindes om kærligheden ;)

    • Ej hvor skægt og det er da også vildt hyggeligt :) Så er der massere muligheder for, at I kan “fejre” hinanden med massere af kærlighed :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.