Solbrillevejr

Ligesom det snart er ved at være dejlig ballerina vejr, så er det også blevet solbrillevejr. Og når man kigger rundt i gaderne, kan man se at, mange mennesker allerede har fået godt gang i deres solbriller.

Mine er også kommet frem og har fået fast plads i tasken. De er fra Chanel og blev købt forrige år. Jeg husker det så godt. Skulle bare lige ind i Chanel, da den lå på Østergade og kigge efter en neglelak til en veninde og så lå de bare der under glasset og så så fine ud.

Ray-Ban Solbriller

 

Og prøve dem måtte jeg og med hjem.. Jo det skulle de da helt bestemt også :)

En anden lille ting. Som mange andre, er jeg også på Instagram. Navnet er diddaida, så hvis I vil følge, så har I navnet her :) Der ligger billeder fra min verden og billeder, som heller ikke kommer på bloggen.

Hvad med jer, har I også fundet solbrillerne frem fra gemmerne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 kommentarer

 1. Tina

  De er så fine, Chanel laver nogle rigtig lækre solbriller! Jeg har endnu kun fundet et par fra H&M frem, men i morgen får jeg solbrillerne fra Marni at H&M kollektionen og så skal de rigtig luftes!!! :)

  • Ja Chanel laver bare ikke andet end lækre ting – hvorfor er man ikke milionær? :)
   Ved slet ikke hvordan dem fra Marni at H&M ser ud, så dem må du vise på bloggen :)

 2. Jeg elsker store solbriller! Dine er rigtig fine:)
  Jeg overvejer også at hive mine frem i dag, men jeg har det altså lidt svært med vinterjakke og solbriller – og jeg ved ikke om det er helt varmt nok til at forårsjakke endnu:)

  • Tak Stina :) Jeg synes at vinterjakke og solbriller fungerer fint sammen. Elsker bare at kunne hive solbrillerne frem :) Wie sol :)

 3. Hvor er de lækre! Jeg har længe overvejet at købe et par lækre, og altså også lidt dyrere solbriller, men jeg har bare vildt svært ved at finde nogen der passer. Mit hoved er åbenbart ikke ret stort, haha :-)

  • Tak søde Nanna :) Er rigtig godt anbefale at købe et par lidt dyrer. Men det er vigtigt at de passer til ens ansigt :)

  • Tak, er også rigtig glad for dem :) Jeg bruger dem også året rundt, men det er sjældent at solen skinner om vinteren, når jeg cykler. Så er det mest sort udenfor :)

 4. Milana - tastyprettythings.dk

  Hvor er de bare lækre. Jeg elsker mine RayBan Wayfarers og har haft dem siden 2009 – har svært ved at give slip på dem :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.