Mine yndlings parfumer

Nu er jeg ikke typen der går med parfume hver dag. Min mor har aldrig gjort det og så indirekte, er jeg heller ikke rigtig begyndt at blive hverdags parfume bruger. Men det er da begyndt at blive oftere og særligt når jeg kommer i tanke om det.

Mine absolut yndlings parfumer er Gucci II. Synes at den har den mest fantastiske og lidt friste duft. Og så er den mere moderne, end damet. Selvom jeg er stor fan af den og kunne have den på hver dag, så bliver der alligevel sparet lidt på den, da prisen også er lidt der oppe af.

Udover Gucci II er jeg også glad for Chance fra Chanel. Den er dejlig frisk og giver sådan en frisk energi. Den bliver altså brugt godt – når jeg lige husker det ;)

Hvad er jeres yndlings parfumer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 kommentarer

 1. Jeg er ikke så god til tunge parfumer, og jeg hader når andre folk har dem på og er for tæt på mig – det går direkte i hals og hovede.
  Og så kan jeg bestemt heller ikke lide gammel-dame-parfume (som de ældre damer har det med at oversprøjte sig selv med, når de skal i træningscenter, og så kan man stå bagved og være ved at blive kvalt..).

  Jeg har det på samme måde som dig, og går heller ikke med parfume hver dag. En gang imellem, og altid når jeg skal noget:) Jeg synes yndlingsdufte afhænger meget af årstiden :)

  • Ja det er rigtigt. Synes faktisk at cool water er rigtig god om sommeren. Den minder mig bare så meget om 14 – 15 års alderen ;)

 2. Min mor har altid duftet af én enkelt parfume, som jeg stadig den dag i dag, ikke selv kan bruge :D Gider jo ikke lugte af mor, vel ;) Selv har jeg alt for mange parfumer… suk :)

 3. Jeg elsker J’adore fra Dior! Og til hverdag bruger jeg rigtig meget CLEAN lige for tiden. Men jeg skifter mig næsten altid en ny duft til jul og fødselsdag… Jeg kan godt lide at prøve lidt nyt.

 4. Gucci laver bare nogen skønne parfumer, min ynglings parfume er en anden fra Gucci ved navn Gucci Flora.

  Kig forbi & deltag i min Give-Away !
  – Rikkes.org

  • Kender ikke den fra Gucci, men har på fornemmelsen at det er rigtig god. Synes at der er mange der nævner den, blandt deres yndlings.

 5. Flakonerne ser i hvert fald fine ud. Men jeg kender ikke duftene. Selv lavede jeg et parfume indlæg sidste år. Min yndlings er også bliver Clean – Shower Fresh.

  • Ja Chanels parfumer er bare lækre og har sådan nogle skønne og friske dufte. Kender ikke dem fra Cleans, Men det lader til at jeg skal prøve at dufte til dem, næste gang jeg er i Matas eller Magasin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *