Stuck on my finger

Som I nok har lagt mærke til, så er det ikke smykker jeg går mest med. Men et smykke som har siddet fast på min finger i 6 år er denne ring. Jeg fik den foræret af min bedstemor, da jeg blev student i 2006.

Min bedstemor fik den af min bedstefar, da hun blev færdig med sin uddannelse som fysioterapeut, for mange mange år siden og inden i den, havde han fået indgraveret hans navn Ib. Synes simpelthen at det er så smukt og en sød historie at jeg får den foræret, da jeg blev færdig med gymnasiet.
Min bedstefar lever desværre ikke længere, men han var er en af de sejeste personer jeg nogensinde har mødt og kendt. Han kunne alt, var medlem af mensa, hjalp mig med lektierne, da jeg var lille og ja.. Han er bare et kæmpe forbillede for mig og kan stadig tage mig selv i, den dag i dag at jeg kan græde over at jeg kan savne ham så meget. Men så er det dejligt, at jeg føler at jeg alligevel har ham tæt på mig, idet jeg går rundt med ringen hver dag.

Har I også nogle arve smykker, som I går med hver dag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 kommentarer

    • Ja, arve stykker har altid en større værdi end nogle mange selv køber. Og denne er et af de mest vrdifulde arve ting jeg har.

  1. Sussi

    Sikke en smuk historie, det smykke bærer. Og en dag er det måske dig, der giver den videre… :)
    Jeg har ikke arvet smykker, men jeg har et armbånd, som min farmor gav mig i studentergave, mens hun levede, og det vil altid betyde noget helt særligt for mig:)

  2. Hvor er det bare en sød historie!! Jeg kan godt forstå, at du er rigtig glad for den:)
    Jeg fik en halskæde af min farmor, som har været min oldemors. Det er ikke fordi, at den har nogen affektionsværdi på samme måde som din ring, for jeg kendte ikke min oldemor, men ikke desto mindre er det min yndlingshalskæde og jeg er utrolig glad for den – og altid bange for at miste den, fordi det er sådan en, man aldrig kan få igen.

  3. Fin ring og hvor dejligt at den har sådan en historie med sig.

    Jeg har selv en ring jeg altid går med, fik den af min mand for godt og vel 6 år siden da jeg ventede vores barn nr. 3 :)

  4. Jeg har to ringe, som jeg ikke forlader huset uden. Den ene er min forlovelsesring, som jeg af gode grunde er meget glad for ;-) Den anden er min margurit-ring, som har været min mormors. Hun gav mig den for nogle år siden, da jeg fik et par margurit-ørestikker af kæresten. Hun fik den selv af sine forældre, da hun var ung -om det var til hendes konfirmation, 18 års- eller 21 års fødselsdag, husker hun ikke, men ringen er over 70 år gammel. Jeg er rigtig glad for den med sine skrammer og ridser, fordi min mormor betyder SÅ meget for mig! Og med hendes alder (snart 930år) skal vi værdsætte hver dag, vi har med hende endnu.

  5. Pixelerede finurligheder...

    Jeg har faktisk ingen arvesmykker.. :) Men ih, hvor er det en sød historie – det gør smykkerne lidt mere specielle :)

    • Ja lige præcis :) Elsker simpelthen historien, synes at den er sød og så er min bedstefar og bedstemor nogle af de dejligste og varmeste personer jeg kender.

  6. Åh ja – Det er så dejligt med noget der betyder så meget for én. <3

    Jeg har ingen arvesmykker – Ikke før min mor en dag går bort og jeg fra hende arver hende og min fars vielsesringe (min far er død flere år tilbage). Dem gemmer hun altid og arver jeg straks hun er væk. Mit ønske er at få dem smeltet om til et pænt smykke af en art, så jeg altid vil have dem begge to med mig. :)

    • Det er også en smuk ting at få dem slemtet om, jeg tror bare aldrig at jeg ville gøre det. Tænker at jeg synes at det er lidt forkert.

  7. Anne Cathrine

    Sikke en smuk historie. Kan godt forstå hvorfor den aldrig forlader din finger :)
    Jeg arvede et dagmarkors i guld af min gudmor til min konfirmation, som hun fik af hendes gudmor da hun blev konfirmeret tilbage i 1960 :) Nu tænker jeg lidt på om den skal videre når min niece skal konfirmeres, det er dog først om 10 år så jeg har tid til at overveje endnu, hehe.

    • Det er også en sød historie :) Og ja kan godt forstå at du tænker om den måske skal gives videre. Men ja hihi der er heldigvis lidt tænkte tid til ;)

  8. Jeg elsker når smykker har sådan en fin historie bag sig, det gør dem virkelig betydningsfulde. Ringen er rigtig fin og klassisk efter min mening.

    Selv har jeg også et par ringe som er arvestykker eller gaver der har en helt speciel betydning for mig.

  9. Din ring er så smuk, og hvor er det en sød historie :-) Jeg knuselsker mit ur og min ring fra min mormor :-) Det er de specielle smykker, man bruger mest og passer bedst på :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.