Julehygge med familien

Dem af jer der følger mig på Instagram (diddaida) ved allerede at jeg i søndags var til julehygge med familien. Det er ifølge mig julens hyggeligste tradition. Hvert år holder min fars fætter julehygge, hvor den står på hjemmelavede æbleskiver, julekager, gløgg og bare ren hygge. Og jeg fik selvfølgelig taget lidt billeder, så I kan se hvor hyggeligt det er :)
Det hyggelige julebord, dækket med gran, kæmpe clemintiner, og hjemmabag.Æbleskiver in the making.Min tallerken og super lækker pige gløgg bestående af æblemost, appensinjuice, kanel, ingefær og noget mere, jeg ikke lige husker.

Har I også nogle familie jule traditioner?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 kommentarer

 1. Nej hvor ser det bare hyggeligt – og mega lækkert ud :D XD
  Jeg glæder mig til, at jeg får tid til at hygge lidt med andre igen XD …

  … Ja hund, er jo en farvorit hos rigitig mange. Jeg vil også rigtig gerne have en hund engang… Men lige nu, som tingene ser ud, så syntes jeg det er fint med 3 hamstre, 1 kat, og 2 heste ^^” hehehe… Jeg elsker dyr…

  Simone
  Microcut.dk

 2. Hvor ser det hyggeligt ud. Det er år og dag siden jeg har fået hjemmebagte æbleskiver. Kan seriøst ikke huske hvornår jeg fik det sidste gang … Engang som barn. :S

 3. Pixelerede finurligheder...

  Hvor ser det bare hyggeligt ud, og gal jeres æbleskiver var flotte :) Ønsker mig lidt sådan en æbleskivepande :)

 4. Vi holder noget af det samme hver 1. søndag i advent hos mig bror. Det er super hyggeligt, hele familien samles den dag til æbleskiver, glögg. pakkespil, julekonfekt og sidst men ikke mindst runder vi dagen af med en god gang hotdogs (nej det passer ikke ind i billedet, men vi er en hotdogelskende familie ;)).

 5. Tusind tak alle sammen!
  Hun har siden fortalt, at det var rigtigt hårdt at være til genoptræning – både fysisk og psykisk. Men hun er glad for, at hun får den hjælp hun gør, og hun kæmper med al den kræft hun har :) Hun er heldigvis en stærk kvinde, og jeg er sikker på, at hun nok skal komme godt ud på den anden side! Men selvfølgelig koster det nok stadig mange tårer, for både min mor, og os pårørende…

  Simone
  Microcut.dk

 6. Lene - Craving For Becoming

  Pyha sikke noget julehygge ja! Er virkelig misundelig. Det ser så dejligt ud!
  Skønne detaljer smukke :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.