GIVE AWAY

Så er det tid til en ny give away. Denne gang er det LimeDinBolig, der har været så søde at udlodde et gavekort på 250 kroner til en af mine faste læsere.

LimeDinBolig har så mange fede ting. Jeg kan finde flere ting ind på deres hjemmeside, som gerne må flytte hjem til mig. På collagen har jeg sat nogle af mine yndlings ting og særligt Plint Boxen fra Ferm Living, måtte gerne stå hos mig.

Alt hvad I skal gøre er:
– Følge mig på blogloving, samt like dette indlæg – Derudover skal I like indlægget via det lille ‘synes godt om’ og I må også gerne følge mig på facebook.

– Like LimeDinBolig på facebook.

– Smut ind på LimeDinBolig link til den ting, du godt kunne tænke dig, i kommentarfeltet.

Jeg trækker en vinder d. 2. maj 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

68 kommentarer

 1. Pia Hansen

  http://www.limedinbolig.dk/da/Product/ferm-LIVING—Worn-Triangle-pude-1160

  har allerede tilmeldt mig på både din facebook og fast læser på din blog :-)

  men 200 kr til shoppe amok for vil jeg ikke gå glip af, selv om chancerne er små med så mange der deltager om den skønne præmie

  jeg var lige inde og snuse lidt rundt på shoppen og det er bestem et sted jeg kunne købe mig fattig hos

  så nu er det bare om at krydse fingere og håbe på lidt held :-)

  ha en super lækker dag :-)

  kærlig hilsen
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

 2. Suzy Jensen

 3. Betina Yde

  Jeg er hermed tilmeldt din fine Blog via min absolut Favorit App på IPhonen “Blog Lovin” og hvis jeg skulle blive så fantastisk heldig at vinde vil mit klare valg falde på Ferm Linings Regndråbepude, Skypude eller Stjernepuden – eller måske dem alle 3.

 4. Marie-Louise Posgaard Larsen

  Næææææ.. Det er simpelthen den bedste konkurrence længe!
  Jeg har fået lejlighed pr. 1/5 så nu er eftersøgningen på nips, møbler og alt andet grej sat ind, og shoppen har jo nogle af mine yndlings mærker. Jeg tænker: Kählers botanica vaser, fermat fine sager og ikke mindst House doctores kæmpe udvalg.. Kærlighed lige i hjertet.
  Jeg er allerede følger på bloglovin, hjerter den og liker facebook.

 5. gud en skøn konkurrence, jeg deltager ellers ikke rigtig i konkurrencer, for jeg har aldrig heldet med mig. men denne her vil jeg virklig gerne vinde :D min indkøbs kurv er fuld til randen, og det er lidt svært at vælge noget derinde jeg vil have frem for noget andet. men helt sikkert en hel masse ferm living og house doctor ku være lækkert. jeg elsker også plint boxen. jeg følger dig jo allerede her og på facebook -det ved du :) og har også liket limedinbolig på facebbok . så nu det bare at krydse fingre.

 6. Tina Irene Povlsen

  Er helt solgt i svampelampen. Og nej ikke til børneværelset – men som et skønt match til mit skønne soveværelse. Nyder din blog, og håber selvfølgelig at være heldig. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.