Ferie

Year endelig er det min tur til ferie :) Arbejde bliver skiftet ud med afslapning og idag drager jeg i sommerhus, hvor mine forældre er oppe. Glæder mig og det er så tiltrængt. Det er mit fristed og elsker at være der. Men I slipper ikke for mig – computeren bliver pakket ned og taget med :)

Hvad skal I bruge jeres søndag på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

 1. Rigtig god ferie søde Ida… Det ser hyggeligt ud…

  Her er vi på vej i Givskud Løvepark… Og ellers står den på slappe-dase

  • Ja det ville simpelthen være så hyggeligt, hvis du kom herop :) Så kunne vi tage til vandet og du kunne blive og overnatte :)

 2. Rigtig god ferie – man må sige at vejret er med dig ;-)
  Min søndag skal bruges til at bage forsøgskage til min mands fødselsdag, han bager jeg guider. Vasketøj og oprydning, til eftermiddag tror jeg vi cykler en tur – altså når Guldklumpen vågner fra sin sene middagslur :-) total feriestemning….

  • Haha elsker at du kalder det for forsøgskage :) Og ud fra instagram at bedømme, så klarede han sig ganske fint :)

 3. Rigtig god tur – NYD det. Og dejligt med det danske sommervejr der lige rammer ind i din ferie. :)

  Jeg har jo været på wellnessophold, så kom hjem her ved middagstid og har brugt et par timer ude i haven på at (forsøge at) få lidt farve. Nu sidder jeg lige og køler af og lader huden arbejde med al det røde. ;)

 4. Sussi

  Hvor lyder det bare helt igennem skønt, Ida, og jeg er vild med dine forældres sommerhus. Hvor er det fint :)
  Rigtig dejlig sommerhustid :)
  Vi har været i haven hele dagen – solet os, pigerne har leget med legemad på tæpper og badet i vandbassin. Skøn dag :) :)
  Jeg vil prøve at rykke min Kbh-tur en smule, så jeg måske kan få set dig :) Havde tænkt at være i Kbh fra fredag til søndag, men vil lige høre med min søster om det kan blive fra lørdag til mandag i stedet – hvis du altså kan ses mandag? :)

  • Det lyder også super hyggeligt med en dag i haven :)
   Umiddelbart tror jeg ikke at jeg skal noget den mandag (kalenderen ligger indenfor), så det ville være så hyggeligt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.