Jagten på den perfekte håndcreme

Når det kommer til håndcreme så kan jeg vist godt gå under kategorien ‘Stor forbruger.’ Jeg bruger håndcreme året rundt og om vinteren bliver min hænder meget tørre og en helt type kan derfor bruges op meget hurtigt. Og jeg har en type stående på mit skrivebord på jobbet, en i tasken, en stående i soveværelset og en i stuen.
Jeg har derfor besluttet mig for at gå på jagt efter den håndcreme der passer bedst til mig. Og det kan vist siges at være noget af en jungle med alle de forskellige slags der findes.

Jeg er nu startet med denne fra Benecos, som er et økologisk make-up mærke. Cremen er som sagt økologis uden syntetiske farvestoffer, parfume eller konserveringsmidler (hvilket jeg rigtig godt kan lide) og så trænger den let ind i min hud uden at at fedter – hvilket jeg sætter stor pris på. Og min hud efterlades blød og velplejet. Og så er prisen kun 29 kroner, hvilket er helt perfekt til mit stor forbrug.

Bruger I også håndcreme – og hvilken slags er I til?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

  1. Camilla - Cfashion

    Jeg er også stor forbruger, mine hænder er noget så tørre! Og så har jeg altså en frygt for at mine hænder kommer til at se 20 år ældre ud end mig :-( i tasken har jeg en fra dr. Hauhuska, på jobbet har jeg små prøver i skuffen, i soveværelset er der en skøn sag fra Weleda – fælles for dem alle er, at de er uden kemi og den slags fiduser :-)
    /Camilla

  2. Jeg er selv storforbruger, men nok ikke så meget som dig!
    Så sent som i dag stod jeg faktisk, og kiggede på denne fra Benecos, og jeg købte den næsten kun på grund af designet! De er så lækre at se på, så måske skal jeg tilbage og ha’ den, hvis den er så god, som du siger?

    Kat B
    Katience

  3. Københavnerhjerte

    Jeg er også stor forbruger..

    Jeg har pt. Biotherms i tasken, den er jeg rigtig glad for. I køkkenet har jeg en fra Lidl. I soveværelset har jeg Hand & nails Intensive Care… Jeg har faktisk os en Camferine i skuffen på mit sengebord.

    Jeg har prøvet den fra Clarins, den er os super lækker og dufter skønt.

    Origins havde jeg fornyeligt, og den spillede ikke rigtig for mig. Fedtede for meget.

    Hvor har du købt denne henne?

    • Haha det lyder ligesom mig, som også har dem liggende diverse steder :)
      Denne kan købes flere steder på nettet og også i Magasin :)

  4. Jeg bruger faktisk sjældent håndcreme, selvom min hænder tit er tørre. Jeg er bare for doven til at gå ud på badeværelset hele tiden og tage creme på, haha. Måske jeg skulle gøre som dig og have en i de fleste rum samt i tasken :D

    • Jeg kan slet ikke holde ud at have tørre hænder. Og så er jeg nok også for doven til altid at rejse mig, derfor jeg har en i næsten hvert rum ;)

  5. Ohh yes… ved ikke hvad der sker for mine hænder denne vinter. Men de spasser da helt ud hvad angår tørhed.

    Jeg bruger enten Julies Derma Baby Creme eller den almindelige creme fra Decubal.

    Men er dog på jagt efter noget der kan være i tasken og på jobbet… Så hvis du kan anbefale den er det måske den jeg skal prøve. Hvor har du købt den henne??

    • Jeg kan rigtig meget anbefale den :)
      Den kan købes mange forskellige steder på nettet eller i Magasin – god anledning til at komme til København og så kan du også besøge mig :D

  6. Mitzie mee

    Jeg er altid på jagt efter en lækker håndcreme. Min favorit indtil videre er fra L’Occitane, den med sheabutter:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.