GIVE AWAY – vind produkter fra Eucerin

Kender I Eucerin? Det er et mærke som har mere end 125 års erfaring med hudpleje og har udviklet en lang række videnskabelige metoder der hjælper huden med at holde den sund.

Deres Hyaluron-filler concentrate som vandt Årets Beauty Award inden for personlig pleje, en serum, som passer til alle hudtyper og kan kombineres med en dagcrem, hvor den er mest effektiv. Den udfylder selv dybe rynker takket være den innovative anti-rynkepleje, der arbejder i tre dimensioner, høj/lavmolekylær hyaluronsyre og Glycine-saponin, som stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre.

 

 

Og nu til det aller bedste. Jeg har nemlig været så heldig at udlodde et sæt bestående af Hyaluron-filler concentrate til en af mine læsere til en værdi af 290 kroner.

For at deltage i min give-away skal I:

1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller facebook.

2. Skrive en kommentar, så jeg har jeres mail adresse.

Min give-away slutter tirsdag den 11. august kl. 20:00, hvorefter jeg vil trække 1 heldig vinder. Stort held og lykke til jer alle.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

57 kommentarer

  1. Helle Rick

    I min alder er reducering af pigmentpletter og dybe fuger et kæmpe ønske. Kender desværre endnu ikke de produkter, men har læst og hørt rigtig meget fantastisk om dem. Helt sikkert produkter jeg skal prøve næste gang der skal fyldes op på hylderne.

  2. Betina Yde

    Jeg er en af de mange som får pigment – forandringer i huden af solens skønne stråler, så jeg siger bestemt ikke nej til at afprøve dette sæt, efter en skøn smuk Sommer på stranden

  3. Mia C Andersen

    Panik. Har lige opdaget at min store pigment plet i panden er tilbage! Den havde bare gemt sig under pandehåret – og hvem tænker på at kigge der??
    Ville elske at prøve de her produkter. God sommer til alle.
    Mia C A / aimlovelive@gmail.com

  4. Dem kunne jeg da godt tænke mig at vinde :)
    Synes det er svært at finde en ordenligt dagcreme med solfaktor, som fugter uden at klistre, men måske er det her en min løsning :)

  5. Maria Ørum

    Kunne være lækkert at komme af med alle mine pigmentpletter, så jeg håber og krydser fingre..

  6. Rikke Skjøde Baes

    <3<3<3

    Åhhh ja alderen er da så småt begyndt at vise 35 års smil….Så lidt filler – from outside in og ikke omvendt :)

    nyder sidste ferie uge – håber I andre også nyder det derude

    Mvh Rikke

  7. Pia Hansen

    jeg er så ked af mine pigmentforandringer/ pletter i ansigtet, at jeg altid er tvunget til at lægger pudder på for at skjule det, og det er rigtig ærgeligt for så for jeg ikke sol i ansigtet på sammen måde – det ville være skønt at prøve det og få reduceret mine pigment pletter så jeg slipper for at skjule min ansigt hele tiden :-)

  8. Hanne w

    Ser spændende ud :D har igennem goodiebox prøver en olie/showergel, som jeg er blevet helt vild med, så måske disse også kan overraske ;)

  9. Helle Andersen

    ÅH JA TAK, jeg har hørt og læst så meget godt om Eucerin, men har desværre endnu ikke prøvet nogle af deres produkter. Men da jeg efterhånden har nået en alder hvor manglende fugt og pigmentpletter er sat ind, vil jeg elske at prøve dette lille vidunder. Så jeg krydser alt hvad krydses kan, i håb om at det er min mailadresse der bliver den heldigste.

  10. Gitte Irene

    Er med begge steder. :) <3

    Min sarte danske lyse hud siger: Jaaaaaah! Lad os prøve, pleaseee!

  11. jeg har længe gerne ville prøve denne serum, men som pædagogstuderende er pengene der ikke pt. :)

    Rigtig god sommer, og tak for en herlig blog.
    Lea.

  12. Jane Rønsted Tvede

    åh den lyder lige for mig. så er jeg fri for at dække mit eksem og pletter i ansigtet med pudder og fundation hele tiden <3 følger dig alle steder og ønsker det bliver mig der vinder og mit udsende betyder alt for mig <3

  13. Marianne Juhl

    Åh da en flot giveaway
    Krydser fingre da min hud trænger til forkælelse efter længere tids stress
    Hilsen Marianne Juhl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.