Ny buksedragt

Jeg har købt noget fint – som i noget rigtig rigtig rigtig fint.

Jeg faldt over denne smukke buksedragt fra TFNC Hos Zalando. Et mærke jeg ikke før har kendt til, men nøjsen de laver noget pænt!
Buksedragten blev set, jeg blev forelsket og i kurven røg den og hænger den så fint hos mig.
Den er jo helt perfekt, noget så pæn og den kan både bæres privat og på jobbet. Og jeg havde den faktisk allerede på på jobbet igår, hvor jeg også postede nederste billede på instagram – så jer der ikke følger mig ikke skal snydes, ellers er navnet diddaida :) Og tænker at den nok også kommer på igen i aften, hvor jeg skal til fødselsdag hos en veninde.

Kan I lide den og hvad er jeres planer for i dag?  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 kommentarer

  1. Den er meget flot :-) Jeg kan godt lide idéen om, at den både kan bruges til job og privat. Hurra for det.
    God fornøjelse i aften. Jeg smutter snart mod Fyn :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.