Dagens 27102014

 

IMG_8508 IMG_8506Dagens tilbage fra tirsdag i sidste uge, hvor dagen stod på job og efterfølgende ren aften hygge i eget selskab.
Toppen er fra ASOS og mener at den er fra engang sidste år. Det er ikke fordi at det er ofte at den kommer på, men når den går, så siger jeg altid til mig selv, at der ikke skal gå så lang tid til næste gang. Jeg synes nemlig at dens farve er noget så fin og den passer helt perfekt til det mørke vejr vi går i møde, hvor det er svært at hoppe i andet end sort.

Hvilke farver foretrækker I at bruge i de kolde og mørke måneder?

Og så er der fundet en vinder af min Pågen Give Away. Det blev Camilla som allerede har modtaget en mail, men husk min give away, hvor I har mulighed for at vinde et lækkert Le Creuset fad – find den her :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

  1. Sikke en sød top. Synes det er svært at vælge andre farver end blå, grå og sort i den mørke tid, men mon ikke tiden ville blive lidt mere munter hvis der også var lidt rødt, sennepsgult og grønt inde over? :)

    • Jeg har det på helt samme måde, hvid bærer jeg dog også en stor del af. Men ja man burde nemlig tage lidt andre farver på også :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.