My living room

Bestlite livingroom bønnebord montana bynord Visse vissa kortkartellet Bestlite livingroom bønnebord montana bynord Visse vissa kortkartelletJeg har i noget tid tænkt at jeg godt kunne trænge til lidt forandringer på hjemmefronten. Okay først var jeg ude i, at jeg egentlig gerne ville flytte, men jeg er jo egentlig glad nok for min lejlighed. Jeg skal bare have lidt mere plads (eller måske bare rydde ud!!). Så derfor bliver jeg ved tanken om lidt ændringer, som i nye skabe i køkkenet og måske lidt omrokering i stuen. Og i den forbindelse, tænkte jeg at mange af jer, nok slet ikke har set hvordan jeg egentlig bor. Mit soveværelse var på bloggen her og min stue ser ud som på billederne. En af de ting i min stue som jeg er rigtig glad for er min Bestlite standerlampe. Drømmer faktisk om en til ind til soveværelset. Det er udentvivl nogle af de bedste og flotteste luksuslamper, hvis I spørg mig og så lyser de godt :)

Og nu er jeg jo lidt nysgerrig. Er min stue som I troede?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer

  1. Line

    Ih, hvor er det en lækker stil du har! :-)

    Jeg er selv helt vild med lamperne fra Bestlite. De er så enkle og bare flotte at have stående fremme :-)

  2. Ny indretning kan gøre enormt meget! Jeg var selv sygt træt af mit hjem tidligere på året, men lidt nye møbler til stuen og en omrokering, samt en ny farve på væggen og vupti er det faktisk helt ok igen! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.