2015 – Februar køb

.Så står der marts måned på kalenderen og hermed tid til at gøre status over mine køb i februar.
Jeg har endelig langt om længe fået taget mig sammen til at købe en Mason Pearson børste og hvorfor er det ikke lige at jeg har gjort det noget før??? Den lever op til alt hvad jeg har hørt og tænkt om den og mere til. Og bonus af det hele er, at den slet ikke giver så meget hår ud, når jeg reder mig, sammenlignet med min gamle børste. Fandt den hos Youheshe til 1.080 kroner.
Derudover blev det til en nederdel fra WonHundred. Lige siden jeg så en ligende på min veninde, har jeg ikke haft kunne få den ud af hovedet og da jeg spottede den til halv pris hos MunkStore, var der ingen tvivl om, at det skulle være mig. Sidst men ikke mindst er frakken fra Yas, som var sat ned med 30 %. Har manglet en pæn forårs frakke, så nu er den også i hus :)

Alt i alt har jeg foretaget tre køb i februar måned og brugt 2.310 kroner.

Har I også gjort jer nogle gode køb i februar måned?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.