Doves nye hårserie – Advanced Hair Serie

Dove AHS eventDet kommer vist ikke rigtig bag på nogle, at jeg er stor fan af Dove og alle mine cremer er stort set derfra.
Derfor havde jeg glæder mig rigtig meget til at blive præsenteret for deres helt nye skud på stammen, som jeg forinden kun havde hørt en masse positive ord om. Det er serien ‘Advanced Hair Serie’ som jeg tænker på.
Advanced Hair Series‘ er en helt ny serie, hvor der tilføres pleje, volumen og glans til fint, tørt og skadet hår. Så nu kan os med skandinavisk, tørt eller skadet hår slippe bekymringerne om, at vaske vores hår fladt og kedeligt. Advanced Hair Series giver nemlig håret flot og fyldigt volume.

Jeg var til lancering af de nye produkter i sidste uge og fik et sæt af produkterne med hjem til test. Jeg startede derfor dagen derpå med en omgang hårvask og jeg må tilstå at mit hår føltes at have mere volume allerede med det samme og nu efter 3 omgang hårvask, kan jeg 100 % konstatere at det fungerer og der virkelig er mere volume i mit hår.
Serien består af shampoo, balsam og hårkur og koster omkring 50 kroner.

Så hvis I mangler en virkelig god (og acceptabel pris) shampoo og balsam, hvor håret bliver plejet og der tilføres volume, så kan jeg bestemt anbefale de nye produkter fra Dove.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.