Give away – Vind seks måneders forbrug af vaskepulver fra Bio-tex

IMG_0680

Tøjvask.. Ikke ligefrem min favorit beskæftigelse, men noget som jo skal gøres. Og noget som jeg virkelig er blevet mere bevidst omkring efter jeg er flyttet hjemmefra er, at vaskepulver er ikke bare vaskepulver. Der er utrolig meget forskel på diverse mærker og nogle kan bare komme de der irriterende pletter til livs. Der tænker jeg særligt på Bio-tex. Det fungerer bare, og jeg ved at er det umulige pletter på tøjet, så er Bio-tex altid til at regne med.

Bio-tex er blev introduceret på det danske marked i 1965, som et specialmiddel til iblødsætning – og som det første vaskemiddel med enzymer. I år er det 50 år siden Bio-tex kom på marked og i den forbindelse holder de i år 50 års jubilæet, hvilket bliver fejret med de fedeste limited edition pakker i retro-design.
Bio-tex har derudover i hele varemærkets levetid været behjælpelig med vaskeråd til danskerne og ønsker at blive ved med at være det. Derfor lancerer Bio-tex i forbindelse med sit jubilæum et kampagnesite til os danskere, hvor vaskemiddelbrandet deler ud af sine 50 års erfaringer med tips, tricks og husmoderlige råd om pletter og snavs. I kan finde siden her, hvor I samtidig kan deltage i deres store Bio-tex’ vaskequiz, hvor hovedpræmien er en rejse til en værdi af 50.000 kr.

Men nu til det bedste, jeg udlodder nemlig seks måneders forbrug af vaskepulver fra Bio-tex i de fede retro-design. Præmien består af pulver, flydende og vaskekapsler, i varianterne farvet, sort og hvidt tøj.

For at deltage i min give-away skal I:

1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook.

2. Lig en kommentar, så jeg har din mail og kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder, samt fortælle mig om dit bedste vaske tip.

Konkurrencen slutter søndag d. 16 marts kl. 20, hvor der efterfølgenede trækkes en vinder :)
Konkurrencen er slut. stort tillykke til Anne-Marie, du har modtaget en mail. Og tak til jer alle som deltog :)

IMG_0678 IMG_0679IMG_0685

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

72 kommentarer

  1. Stine F

    Mit bedste vasketip er, at vaske jeans med vrangen ud af. På den måde bevarer man farven lidt længere og skåner dem under vask :-)
    Dejlig (og praktisk) give away :-D

  2. Mie K

    Mit beddste vasketip er at vaske ved lavere grader. Man kan sagtens vaske rent ved 30 grader (altså når det ikke er undertøj eller håndklæder).

  3. Katrine

    Mit bedste vasketip er at droppe skyllemidlet, og tilsætte en skefuld eddike i stedet. Det giver blødhed og man skåner miljøet, samtidig med at man slipper for den forfærdelige skyllemiddel-lugt ;)

  4. Miatilda Andersen

    Total lækker giveaway. Mit bedste vasketip må være at bruge uld vaskemiddel til uld. Det gør altså en forskel.
    Miatilda A

  5. Helle

    Mit bedste vasketip er at nøjes med at vaske tøjet til når det rent faktisk trænger – så undgår man en masse unødig slid (og sparer både tid og penge)

  6. Monica Figgé Jensen

    Vaske tøjet med print på med vrangen ud af. Så går der meget længere tid inden printet krakelerer eller falmer :)

  7. maria ørum

    Ved ikke lige om jeg har et tip,med 4 drenge kører maskinen herhjemme i døgndrift..
    Et tip jeg bruger kunne være at bruge vaskeposer,det bruger jeg altid til sokker og undertøj,drengene har hver deres pose,så er det noget nemmere når jeg skal finde den rette ejermand :)

  8. Camilla K. Olesen

    Jeg har måske ikke verdens bedste vasketip i ærmet, men det kommer alligevel her, og er vigtigheden af at sortere ens tøj korrekt. Uld skal have uldprogram og skyllemiddel til uld. Silke lige så – bare til silke. Derudover holder det altså 1000gange bedre på tøjet, hvis det bliver farvesorteret og vasket ved lavere varme – medmindre det drejer sig om undertøj og lignende, som godt må få lidt højere temperaturer. ;)

  9. Tine Clausen

    Mit bedste tip er at vaske sorte bukser med vrangen ud. Så mister de nemlig ikke farven så hurtigt!

  10. pia sroka

    5 vaskeråd der sparer på miljøet og pengepungen:
    1. Vask ved lavere temperatur
    2. Fyld maskinen helt op
    3. Spring forvasken over
    4. Vælg et kort program
    5. Undgå halve maskiner

  11. Mai O.

    Mit tip må være at bruge en KALKVÆK-tablet, hver gang man læser og i øvrigt undersøge, hvilken hårdhedsgrad vandet har i det område man bor i. Det første er vigtigt for maskinens levetid, det andet er vigtigt for at vide, hvilken sæbemængde man skal bruge :) God dag!

  12. Tina Hauris

    Mit bedste vaske tip er, at man skal komme mel på sin plet, hvis man har spildt rødvin :-) så går pletten væk i vask!

  13. charlotte

    – måske ikke et rigtigt tip, men husk at tømme lommerne! har flere gange fundet penge osv. i bunden af maskinen og papirfnuller over det hele :(

  14. helle

    mit tips er at spare på sæben for meget sæbe i vask er ikke godt …

    Din.giveaway.ligger.her.og.samt.mange.flere

  15. Julia Rasmussen

    Mit bedste vasketip er at vaske mørke jeans med vrangen ud, for så holder bukserne bedre på farven!

    Krydser fingre :-)

  16. Pernille NL

    Sikke en lækker konkurrence :-)
    Mit bedste vaske-tip er at centrifugere tøjet en ekstra gang inden det kommer i tørretumbleren. Formålet er at få så meget vand ud af tøjet som muligt, så det ikke behøver blive tørret nær så længe.
    Mvh. Pernille :-)

  17. Helle Rick

    FANTASTISK GiveAway. Jeg har ikke brugt andet end Bio-tex siden jeg flyttede hjemmefra. Det er blevet mere end 30 år, og jeg er begejstret.
    Jeg bruger vaskemidlet til SORT og husk, det er kun til sort tøj. Har desværre ødelagt bluser jeg troede kunne klare det. De blev så triste i farven at de blev sendt på forbrændingen…øv

  18. Camilla Christensen

    Mit bedste vasketip er at vaske ved lavere grader og bruge vaskeposer til fint matriale som eks. undertøj. Det holder meget bedre og kvaliteten bevares : )

    Camilla Christensen
    cammanc@hotmail.com

  19. Pia Damgaard

    Mit bedste vasketip er at huske at tømme lommerne… For pokker hvor er det træls at vaske en maskinfuld sort tøj, hvis der har ligget et stykke papir i lommen og alt er sat til med papirfnuller bagefter…

  20. Jane Rønsted Tvede

    Mit bedste vasketip er vend altid vrangen udaf og tøm lommerne, fyld vasken op og kør et lavt program med besparende tid og hæng tøjet ud i stedet for at putte det i tørre tumbler <3 følger dig alle steder og en flot giveaway som vil lune hos mig med 4 store tenager <3

  21. Kristina Rosenholm

    Mit bedste vaske tip er nok at putte salt på hvis der er blod pletter, også droppe skyllemidlet :) <3

  22. matilde

    Jeg vasker altid mine jeans med vrangen ud – så mister de ikke farven ligeså hurtigt. Og så bruger jeg vaskemiddel til sort tøj til mine jeans

  23. RiKke Skjøde baes

    Vi vasker konstant herhjemme med to små!! Men det bedste – verdens bedste vaske tip er bagepulver rystet med vand og lidt vaskemiddel i en mel jævner og så hælde det over de genstridige pletter – DET virker dælemende!!!

  24. Line Jakobsen

    Mit bedste vasketip er at lægge bluser i blød med lidt rodalon engang imellem, det fjerner lugt og skjolder under armene.

  25. Pia Hansen

    MIT VASKE TIPS ER AT VASKE TØJET PÅ VRANGEN OG KUN PÅ 30 GRADER HURTIGVASK HVIS DET IKEK ER SNAVSET + AT VASKE I FARVER SÅ FEKS SORT VASKET MED SORT VASKEMIDDEL SÅ HOLDER FARVEN MEGET LÆNGERE OG FRISKERE – I ØVRIGT MIN YNGLINGS VASKEMIDDEL ER BIOTEX

  26. Dorthe Bille

    Opvaskemiddel på besværlige pletter nogle timer inden tøjet vaskes. Det virker næsten hver gang

  27. Merete Louise Østberg

    Mit bedste vasketip er følgende:
    Man kan snildt bevare farver på sit nye kulørte tøj ved at lægge tøjet i koldt saltvand inden første vask.
    Brug en håndfuld salt til en spand vand.

  28. Sam Madeleine Athena

    Mit bedste tip, må være at vaske jeans, toppe med tryk og lign. med vrangen ud, så man bevarer farve og tryk lidt længere, samt at vaske ved lave grader, når ikke det er undertøj, sengetøj og håndklæder. Så skåner man miljøet og giver også tøjet lidt længere levetid!

    xoxo,
    Sam Madeleine Athena

  29. Line L

    Min bedste vasketip er at droppe skyllemiddel – er problemet lugtgener er tippet, at lufte tøjet et par timer inden vask (hvis man f.eks har en bluse som lugter knapnså godt). Derudover er vaskeposer guld værd herhjemme til strømper, så man ikke skal bruge oceaner af tid på at sortere dem bagefter:-)

  30. Camilla A

    Sikke en fantastisk præmie!
    Mit bedste tip er at komme opvaskemiddel på tøjet inden vask, hvis der er kommet svære pletter på. :-)

  31. Charlotte

    mit bedste tip er at ligge nyt tøj i blød i eddikevand. Så bevares farverne meget længere:)

  32. Rie Ravnholdt Frederiksen

    Mit bedste råd er brug Biotex black – endelig et vaskemiddel da kan holde farven på sorte bukser

  33. Yvonne i

    Det handler jo om at sortere sit vasketøj. Vasker altid vores hverdags tøj ved 30 grader kort vask. Sort for sig med Black flydende .
    Altid vrangen ud.
    Så bruger jeg ALDRIG skyllemiddel.

  34. Lis Rye Jensen

    Mit bedste vaskeråd er, at lave en lille smugle, alt efter størrelse på pletten, som gnide det ind i pletten og lade det trække i ca 15-30 min og så vaske som du plejer,
    Det kan tage de mest vanskelige pletter
    Hvid manden kommer hjem med olie på tøjet, så kom lidt brun sæbe på og lad det ligge til dagen efter, vask som du plejer og olie pletten er væk (fra en mor til en dreng der køre gokart)
    (ryesuns@gmail.com)

  35. Katrine Gunnersen

    Jeg bleger mine uldbodyer i solen, når der er kommet karrygultlort überalles. Eller mine og mine… det er jo nok ungernes, men mine penge og mit ansvar at holde dem pæne og rene :)

  36. Jeg deltager meget gerne.
    Mit råd er, at hvis man har en trøje med fx små sten på, så put den i et pudebetræk og så ind i vaskemaskinen, så har stenene ikke så let ved at falde af.
    Og så et andet råd er, at hvis ens tøj lugter underligt eller surt, så kan man bruge eddike i stedet for skyllemiddel. Det fjerner den sure lugt(:

    http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  37. Katrine K

    Mine tip er:
    Sorter tøjet, uld silke og den slags for sig selv, sorter i farver og temperaturerer (håndklæder karklude osv skal have højere temperaturer end det meste af tøjet….)
    Husk at forbehandle svære pletter
    Brug vaskeposer faor at beskytte pynt og småting

  38. Emma S

    Vask tøj (specielt jeans) med vrangen udad. Så holder det sig pænt i længere tid :) Og noget tøj behøver måske egentlig ikke vaskes, prøv bare at lufte det!

  39. Hanne w

    Vask ved 30 grader, tøjet bliver stadig rent og hvis der kommer pletter på tøjet, så gør ufarvet opvaskemiddel på pletten (i en pose natten over) virkelig underværker :D

  40. Helle Andersen

    Mine bedste vasketips er:
    Vend dit bedste tøj på vrangen eller i vaskepose
    Intet skyllemiddel
    Ikke overfyld maskinen, så krøller tøjet mindre.

  41. Katrine Jensen

    Super fed præmie til folk (som mig) på SU :-)
    Mit bedste vaskeråd er egentlig at lade lågen til vaskemaskinen stå åben, når maskinen ikke er igang, da der ellers kan komme til at lugte ret muggent inde i maskinen..

  42. Sara Jørgensen

    Jeg ligger en lille “filtklud” i vaskemaskinen sammen med tøjet – den tager AL restfarve så tøjet forbliver deres oprindelige farver uden at smitte af på hinanden. Den er faktisk så effektiv at man kan vaske en hvid og sort bluse sammen uden der sker det mindste

  43. Line M.

    Mit bedste tip må være at være streng ved sortering af tøjet. Det kan godt være at man så er nødt til at vaske en ekstra omgang, men til gengæld er jeg overbevist om at mit tøj slipper for at blive tage skade af andre tekstiler, lynlåse mv.

  44. Marianne P

    Selvom tøjanvisning siger 40 grader, så vask på 30 grader og altid fylde maskinen eller vælg “½vask” funktionen

  45. Pia Christiansen

    Mit bedste vasketip er at dele tøjet “rigtigt” op inden vask. Mit hvide tøj er virkelig hvidt men det er også kun hvidt der vaskes sammen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.