NO. 2

.No 2Undskylder lige på forhånd for de kommende mundvige der løber i vand. Men synes bestemt ikke at I skal snydes for en lækker frokost, som jeg var ude for spise med arbejde i februar måned.
Anledningen var en kollega der fyldte 60 år og bare det i sig selv betyder fejring. Derfor havde vi bestilt frokost på Restaurant NO 2, som er lillesøster til gourmetrestauranten AOC. Den ligger i forlængelse af vores arbejdsplads, så det tog ingen tid at komme derhen.
Vi havde på forhånd bestilt en frokost menu bestående af 2 retter til 250 kroner per person, hvilket er en rigtig fin pris, hvis I spørg mig og så mættede det utrolig meget og mange timer efter. Selve betjeningen var også noget af det sødeste og utrolig opmærksomme og de fortalte rigtig fint om hver ret og valgte samtidig en vin som passede utrolig godt til de forskellige retter. – Dog blev der sendte lange savlende blikke efter de andres rødvin, men nu havde jeg bestilt fisk og hvidvinen var super dertil. Men mit rødvins hjerne græd lidt :)
Nedenfor vil jeg lade billederne tale for sig selv, men en ting er ihvertfald sikkert. Jeg skal helt sikkert på No 2 igen. Og vil klart anbefale stedet til andre!

no 2 No 2Min hovedret bestod af Stegt torsk med violette gulerødder og brunet smør. Sindsygt lækkert. Elsker når det knaser og der stadig er utrolig meget smag i. Hvilket jeg synes er en kunst i sig selv, at have begge ting i samme stykke kød/fisk. Og det må jeg tilstå at de mestrede til UG.no. 2De fleste af mine kollegaer fik Dansk oksemørbrad med saltbagt rødbede, persille og røget marv. (Var lige snu til at knipse et billede af min sidemands tallerken). Og efter sigende skulle det også smage himmelsk.NO 2Desserten bestod af Ristet hasselnød med karamel, malt og 78 procent chokolade. Det var noget is og mousse. Utrolig lækkert!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.