Nu som Ida Theodora

Navneændring Ida Theodora Jeg har gjort noget vildt. Okay så vildt er det ikke, men jeg har gjort noget, som jeg længe gerne har ville gøre. Jeg har skiftet navn, eller rettere.. Jeg har taget et ekstra navn med i mit nuværende.
Alle mændene i min fars familie hedder noget med Th. De fleste hedder Theodor til mellemnavn, og det er noget jeg altid har været meget fascineret af. Tanken om at de alle har noget de fører videre til den næste generation. Som jeg skrev her, så er min bedstefar en af de største forbilleder jeg har og selvom han døde tilbage i 2006, tænker jeg stadig ofte på ham. Jeg er stolt af ham og hele familien og Th-delen er noget jeg gerne vil føre med videre til min (forhåbentligt) kommende familie. Mine forældre overvejede faktisk at give mig et Th-navn som mellemnavn, men det blev desværre kun ved overvejelserne.
Så nu har jeg taget et ekstra navn og hedder nu ikke bare Ida, men Ida Theodora. Navnet som mine forældre ville give mig og navnet som jeg også selv synes passer perfekt. Det er smukt, starter med Th, men vigtigst af alt, navnet er noget som binder mig endnu mere sammen med min fars familie og jeg vil gerne give det videre til mine kommende børn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 kommentarer

  1. Maria og Tina

    Stort tillykke med dit smukke ekstra navn :-)
    I vores familie hedder alle mænd det samme fornavn og det kører i alle generationer.
    Og vi piger får gerne et navn fra en af bedsteforældrene :-)
    Håber du nyder dit nye tillægs navn:-)
    Og en god dag fra os til dig.

  2. Stort tillykke – det lyder rigtig smukt :-) jeg har selv fået et ekstra navn på som voksen, og det er jeg såå glad for.
    Rigtig god aften Ida Theodora fra Camilla Cecilie ;-)

  3. Tillykke med dit nye navn! der er så fint. Du er jo nærmest kongelig med 4 navne. Er det et navn du vil tiltales med eller bare Ida, som jeg kender dig ;-)

    • Theodor er også så sødt, hvilket min (forhåbentlig) kommende søn også skal have som mellemnavn :)
      Og tak søde Stine :)

  4. Ida

    Tillykke Ida! Det lyder som den helt rigtige beslutning for dig – Og som om det giver enormt meget mening! :)

    Mit største forbillede er min farmor – Hun hedder Iris Margrethe. Hvis ikke jeg allerede havde fire navne ville jeg gerne gøre det samme som dig! Men jeg forsøger i stedet at overbevise Hr. Kæreste om at vi, hvis vi får en datter, kan tage enten Iris eller Margrethe med som mellemavn! :)

    Og Theodora – Det er virkelig smukt! :)

    • Tak Ida og så dejligt at høre fra dig :) <3
      Ja det giver nemlig rigtig meget mening.
      Iris Margrethe er også et pænt navn og kan godt forstå at du gerne vil give det videre til dine børn :)

  5. Synes det er en smuk tanke :D Jeg kunne godt tænke mig at koble Martine bag på Sofie. Min søster hedder Matilde, min mor Marian, min far Michael og min storebror hed Martin, så jeg er den eneste, der ikke har navn med M, så vil gerne overtage Martin(e), nu min storebror ikke er hos os længere, for at have ham endnu tættere på mig.

    • Tak Sofie :)
      Det ville virkelig også være flot og en super smuk tanke med Martine bag dit navn – din tanke er helt den samme som min :)

  6. Tillykke med dit nye smukke navn. Det klinger virkelig smukt…

    Jeg skulle have heddet Natasia men mine forældre kunne ikke bestemme sig for hvordan det skulle staves. I stedet mente Sygeplejesken at jeg lignede en Trine. Og sådan en blev jeg så.

    • Tak Trine :)

      Haha fedt at de laver sygeplejersken vælge :) Natasia er ellers også fint :) Det er skægt med sådanne historier og tanker som ens forældre har haft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.